Esdeveniment de l'agenda

Premi Ibercaja de Pintura Jove 2019

Temàtica activitat del calendari: Art, Pintura, artistes, concurs, premi
Tags: art, concurs, premis
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Disseny, arts i fotografia
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimecres 22 de maig de 2019 al divendres 28 de juny de 2019
Descripció

La Fundació Ibercaja, en el seu desig de promocionar la pintura entre el públic en general i especialment com a suport per a la creació dels artistes joves, convoca el Premi Ibercaja de Pintura Jove 2019, dirigit a artistes plàstics nascuts o residents a Espanya, de fins a 35 anys complerts al 31 de desembre de 2019.

Cada artista podrà presentar una única obra original, datada en 2018/2019, que no hagi estat presentada a cap altre concurs. Igualment, no podran presentar-se els autors que hagin estat premiats en les convocatòries anteriors d'aquest Premi.

El tema i la tècnica emprada seran lliures sempre que el contingut de l'obra no sigui ofensiu, discriminatori, de contingut violent o contrari als usos socials. Les mesures de l'obra presentada (sense incloure marc, llistó o suport), no seran superiors a 2 metres ni inferiors a 1 metre per qualsevol dels seus costats.

Per a més informació, clica aquí


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 23.05.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove