Esdeveniment de l'agenda

Premi emprenedoria 2019 fundació caixa d'enginyers

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs
Temàtica activitat del calendari: Emprenedoria, concurs, premi
Tags: emprenedoria, premis
Tipus entrada al calendari: Emprenedoria
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dijous 21 de febrer de 2019 al dimecres 31 de juliol de 2019
Descripció

La Fundació Caixa d'Enginyers llança aquest any la setena edició del Premi Emprenedoria per a la Ciència, la Tecnologia i la Innovació.

L'objectiu és premiar el talent i l'excel·lència professional de les empreses que emergeixen actualment a la nostra societat amb la finalitat de potenciar el seu negoci i així beneficiar-ne el desenvolupament.

Premis

Es premia un projecte seleccionat pel jurat, d'entre aquells que han presentat candidatura, amb15.000 € subjectes a retenció i liquidats en un compte de Caixa d'Enginyers.

Qui es pot presentar?

Qualsevol empresa espanyola constituïda legalment el 2018 o qualsevol empresa espanyola constituïda amb anterioritat i que demostri una activitat empresarial rellevant a partir de 2018 (a nivell de facturació, equip, estratègia, etc.).

Com presento el meu projecte?

Registra't i Omple en el següent formulari on line seleccionant "Premi Emprenedoria 2019/Fundació Caixa d'Enginyers".

Recorda que pots adjuntar un link al teu vídeo de presentació!

Pel fet de presentar candidatura al Premi Emprenedoria 2019 Fundació Caixa d'Enginyers, acceptes les seves bases que estan a continuació.

Fins quan pots presentar el teu projecte?

La data límit de presentació de projectes és el 31 de juliol de 2019. (La organització es reserva el dret d'ampliar el termini)

Quan es lliura el premi al guanyador?

El lliurament del premi, que es liquidarà en un compte de Caixa d'Enginyers, es farà en un acte oficial de la Fundació Caixa d'Enginyers.

Bases del Premi Emprenedoria 2019 Fundació Caixa d'Enginyers. 


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 21.02.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove