Esdeveniment de l'agenda

Premi Complutense de Literatura 2017

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Literatura, joves, premi
Tags: literatura, premis
Tipus entrada al calendari: Literatura
Organitza: Organització Cultural
Dates de realització
Del dilluns 2 de gener de 2017 al divendres 3 de febrer de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 2 de gener de 2017 al divendres 3 de febrer de 2017
Descripció

La Universitat Complutense de Madrid, a través del Vicerectorat d'Extensió Universitària, Cultura i Esport en col·laboració amb la Facultat de Filologia, amb el propòsit d'estimular i reconèixer la creació literària entre els estudiants universitaris, convoca el Premi Complutense de Literatura 2017.

Podran participar estudiants universitaris o egressats, amb una edat compresa entre els 18 i els 35 anys en la data de tancament del termini d'admissió d'obres, de qualsevol universitat espanyola o estrangera.

El Premi Complutense de Literatura 2017 tindrà dues modalitats:

  • Narrativa: es presentarà una novel·la o una col·lecció de relats, amb una extensió d'entre cent i cent cinquanta pàgines.
  • Poesia: es presentarà una obra poètica o una col·lecció de poemes, amb una extensió que no podrà excedir de sis-cents versos, ni ser inferior als quatre-cents.

Les obres hauran de ser originals, inèdites i no haver estat premiades en cap altre concurs. Estaran escrites en castellà, mecanografiades a doble espai per una sola cara, en paper grandària DIN A4 i amb un tipus de lletra Times New Roman de 12 punts. Es presentaran quatre exemplars impresos i cosits o amb algun tipus d'enquadernació, en un sobre tancat.

Termini 3 de febrer.

Més informació aquí.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 5.01.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove