Esdeveniment de l'agenda

Premi 'Clara Campoamor' per a tesis doctorals

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: concurs, premi, tesis
Tags: concurs, premis
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Literatura
Dates de realització
Del dilluns 30 de setembre de 2019 al dijous 31 de octubre de 2019
Descripció

Es convoca el premi "Clara Campoamor", per a tesis doctorals en Humanitats, Ciències Socials o Ciències Jurídiques que versin sobre aspectes relacionats amb la igualtat, escrites en qualsevol de les llengües oficials espanyoles o en llengua anglesa, originals i inèdites que no hagin estat guardonades amb anterioritat amb premis que impliquin compromís de cessió de drets d'autor.

El premi s'atorgarà a la millor tesi, segons el parer del Jurat, que hagi estat presentada per a l'obtenció del grau de doctor entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2018, llegida i qualificada amb Excel·lent Cum laude en les universitats espanyoles o el seu equivalent de màxima qualificació en les universitats estrangeres.

La concessió del premi s'efectua en un règim de concurrència competitiva. En cada convocatòria anual només es podrà concursar a un dels Premis convocats pel CEPC.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 2.10.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove