Esdeveniment de l'agenda

Premi Carlemany de la joventut del Parlament Europeu

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Europa, concurs, integració, joves, premi, projectes
Tags: europa, premis
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Europa
Dates de realització
Del dilluns 19 de novembre de 2018 al dilluns 28 de gener de 2019
Descripció

El Parlament Europeu i la Foundation of the International Charlemagne Prize of Aachen organitzen el "Premi juvenil Carlemany" per tal de reconèixer els projectes europeus (individuals o grupals) dirigits per joves d’entre 16 i 30 anys.

Els projectes han de promoure la comprensió europea i internacional, afavorir al desenvolupament d’un sentiment compartit d’identitat i d’integració europees, promoure models per a joves que viuen a Europa i/o exemples pràctics d’europeus que conviuen conjuntament.

Seran guardonats tres projectes que s’elegiran entre els nominats pels jurats. El premi al millor projecte és de 7.500 €, el segon 5.000 € i el tercer 2.500 €. Els tres projectes guanyadors seran convidats a visitar el Parlament Europeu a Brussel·les o Estrasburg.

La data límit per a la presentació de candidatures és el 28 de gener de 2019.

Per a més info, clica aquí

Fitxers adjunts

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 19.11.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove