Esdeveniment de l'agenda

Premi-Beca British Council IELTS

Temàtica activitat del calendari: Beques, Estudiar a l'estranger, IELTS, Idiomes, anglès, premi
Tags: Estudiar a l'estranger, Idiomes, anglès, beques, premis
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Formació d’idiomes
Organitza: Organització Cultural
Dates de realització
Del divendres 11 de gener de 2019 al dilluns 3 de juny de 2019
Dates d'inscripció
Del divendres 11 de gener de 2019 al dilluns 3 de juny de 2019
Descripció

Et consideres una persona dinàmica, sociable, innovadora, amb gran motivació per a continuar desenvolupant la teva carrera professional, i pots demostrar que tens el potencial de realitzar una contribució a la societat amb els teus estudis? 

El Premi IELTS, que o està basat en l'expedient acadèmic, permetrà al/a la candidat/a guanyador/a estudiar a l'estranger o a Espanya, en qualsevol programa de grau o postgrau en anglès d'una institució d'educació superior que accepti el IELTS com a part dels seus requisits d'admissió. El Premi IELTS està dotat amb un màxim de fins a 10.000 euros, que aniran destinats als costos de les classes i que seran abonats directament a la institució. 

El/la candidata guanyador/a es convertirà en Ambaixador/a del Premi IELTS i mostrarà la seva voluntat de compartir la seva experiència amb altres candidats en diferents mitjans.

Per a optar al Premi IELTS necessites complir els següents requisits:

- Tenir nacionalitat espanyola o el permís de residència a Espanya i tenir compliments 18 anys abans del 31 de desembre de 2019.
- Tenir previst iniciar un programa de grau o postgrau a jornada completa en anglès, a Espanya o a l'estranger, que comenci entre agost i octubre de 2019.
- Estudiar en una institució d'educació superior que accepti el IELTS com a part dels seus requisits d'admissió (comprova la Llista oficial d'institucions que reconeixen el IELTS).
- Haver realitzat un examen de IELTS i haver rebut un Test Report Form (TRF) oficial, entre l'1 de maig de 2018 i el 3 juny de 2019, emès pel British Council a Espanya.(NOTA, per a complir aquest termini l'última convocatoría possible seria la del 18 de maig de 2019).
- Haver obtingut una puntuació global mínima de 6,5 en l'examen IELTS.
- Presentar una carta d'acceptació de la institució rellevant abans del 28 de juny 2019.

Data límit de sol·licitud: dilluns 3 de juny de 2019

Més informació: https://www.britishcouncil.es/examenes/ielts/beca?fbclid=IwAR3LfGmZmq1g8Y09SHQD8DuFp3WFIYrnszPDamjpU6UqYuvbFYRnJx6M45c


Etiquetes: , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 11.01.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove