Esdeveniment de l'agenda

Pràctiques a una editorial d'Alemanya per 1.400 euros al mes

Temàtica activitat del calendari: Alemanya, editorial, pràctiques remunerades
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: pràctiques a l'estranger
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Dates de realització
Del dissabte 1 de setembre de 2018 al dimecres 26 de juny de 2019
Descripció

Un dels majors grups editorials de mitjans educatius a Alemanya ofereix pràctiques de 12 mesos en el departament d'espanyol.

Sempre que es parla d'oportunitats formatives, pràctiques o d'ocupació a Alemanya es tendeix a pensar en activitats d'enginyeria o industrials. Però el país ofereix també una altra sèrie d'oportunitats com la convocatòria que ha llançat l'Editorial Westermanngruppe, que és un dels tres majors grups editorials de mitjans educatius moderns al país.Aquesta editorial està seleccionant per realitzar redaccions en llengües estrangeres a una persona perquè faci pràctiques en el departament d'espanyol. El lloc, que és per al centre situat en Braunschweig, és a jornada completa –de 37 hores a la setmana-, durant un període de 12 mesos. En aquest temps, es rebrà una retribució econòmica d'al voltant d'1.400 euros mensuals.

Per optar a aquestes pràctiques, l'editorial germana està buscant:

  • a un parlant natiu d'espanyol,
  • que hagi cursat estudis de Grau de Filologia Espanyola, Alemanya o una altra llengua.
  • També es demana que tinguin coneixements d'alemany i de Microsoft Office.
  • Un altre requisit és la capacitat de treballar tant de forma independent com en equip.

Les persones interessades tenen fins al proper 26 de febrer per presentar la seva candidatura:

  • per correu electrònic,
  • una carta de recomanació i
  • la còpia de la titulació que s'hi hagi cursado.

La persona seleccionada tindrà l'ocasió d'endinsar-se en la indústria editorial i col·laborar en l'elaboració de diferents materials didàctics. I, per treure-li el màxim partit a les pràctiques, es poden seguir una sèrie de consells.Un d'ells és tractar de tenir un  mentor en l'editorial. Això és molt útil no solament per al procés d'aprenentatge, sinó també per establir relacions i rebre orientació sobre el futur professional.

A més, és una bona ocasió per tenir referències professionals tant del mentor com de la resta de caps o de companys de treball en l'editorial, així com per compilar treballs que es puguin mostrar per optar a altres ocupacions. Un motiu pel qual és important guardar totes aquelles històries o textos que es redactin o bé fer-se amb còpies.

Els 12 mesos de pràctiques és temps suficient per fixar-se i observar tot el treball que es fa en l'editorial per xopar-se bé d'ell i aprendre tot el que es pugui no solament sobre la redacció, sinó sobre com es preparen i es decideixen els textos, continguts… que s'han d'elaborar i traduir en l'editorial.I, per descomptat, cal ser proactiu. És important assistir a totes les reunions que es pugui per conèixer bé per dins el món editorial, a més de ser un moment idoni per llançar propostes sobre continguts d'interès per a l'empresa editora. Mostrar que es té energia i es posa ganes en el que es fa, sempre és un plus de cara a una editorial.

Més info AQUÍ

Informació complementària
Públic objectiu: 

Les DATES DE REALITZACIÓ SÓN ORIENTATIVES. Consulteu amb l'entitat organitzadora.


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 14.02.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove