Esdeveniment de l'agenda

Pràctiques remunerades en Eurodesk Brussels Link

Organitza: Administració Pública
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Bèlgica, Comunicació, Eurodesk, Pràctiques laborals, joves
Tags: Eurodesk, pràctiques a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Dates de realització
Del dimecres 1 de juliol de 2015 al dimecres 22 de juliol de 2015
Dates d'inscripció
Del dimecres 1 de juliol de 2015 al dimecres 22 de juliol de 2015
Descripció

Eurodesk és la principal font d'informació sobre polítiques i oportunitats d'Europa per als/as joves i els que treballen amb ells. Eurodesk Brussels Link coordina les activitats dels socis nacionals que operen dins del nou Programa Erasmus + de la UE. La xarxa també actualitza i gestiona continguts al Portal Europeu de la Joventut. Ara busca un editor web, amb les següents tasques:

  • Escriure/editar notícies, articles, esdeveniments en oportunitats d'Europa per als joves i les persones que treballen amb ells.
  • Actualitzar el contingut a través del sistema de gestió de continguts del Portal Europeu de la Joventut (EYP).
  • Prestar assistència en la vigilància de l'evolució de contingut EYP ajudar a mesurar l'impacte de l'obra d'Eurodesk Assist en l'edició i producció de materials Eurodesk online .
  • Recolzar Eurodesk en llocs de mitjans socials com Twitter, Facebook i LinkedIn en activitats de la xarxa i reunions a nivell europeu i esdeveniments
  • Proporcionar assistència als socis de la xarxa amb una èmfasi en l'EYP. Contestar consultes.
  • Altres deures segons l'indicat pel Director de l'oficina d'EBL.

Condicions

El contracte es farà d'acord amb la llei belga de pràctiques professionals. El passant rep una assignació mensual. Temps de treball 38h/setmana. Les pràctiques són de 6 mesos.

Sol·licituds

El CV i una carta de sol·licitud breu (màxim 1 pàgina) en anglès ha d'enviar-se a: internship@eurodesk.eu

La data límit per sol·licitar: 22 Juliol 2015 (mitjanit, hora de Brussel·les).

La prova de selecció prèvia online es durà a terme 24 de juliol de 2015.

Les entrevistes es duran a terme el 28 de juliol de 2015, a Brussel·les o online. El candidat ha d'estar disponible per començar a treballar l'1 de setembre de 2015.

Només els candidats preseleccionats per a les entrevistes seran contactats.

Requisits
Formació acadèmica en periodisme, comunicació, política, ciències socials o equivalent; gran interès en les polítiques de joventut i les qüestions relacionades amb la joventut; excel·lent redacció / habilitats d'edició en Anglès; experiència amb els sistemes de gestió de contingut, coneixement bàsic d'HTML, bon coneixement de processament de vídeo o programari gràfic; persona amb recursos, i motivada; capaç de treballar en un entorn de ritme ràpid i terminis determinats; experiència prèvia de treball en les ONG, activitats i / o la participació en activitats de voluntariat (internacionals); tenir un permís de treball vàlid per a Bèlgica.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 15.07.2015
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove