Esdeveniment de l'agenda

Pràctiques a la Comissió Europea, mitjançant el "Blue Book"

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Pràctiques a l'estranger
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Dates de realització
Del diumenge 1 de març de 2020 al dissabte 1 de agost de 2020
Dates d'inscripció
Del dilluns 22 de juliol de 2019 al divendres 30 de agost de 2019
Descripció

Cada any la Comissió Europea ofereix 2 períodes de pràctiques de cinc mesos, remunerats, per a 1.800 participants; administratius o de traducció.

Comencen a partir de l’1 de març o l’1 d’octubre, els estudiants guanyen experiència pràctica en l'elaboració de polítiques de la UE en un entorn multicultural.

Els alumnes treballen a tota la Comissió Europea / Serveis / Agències, principalment a Brussel·les, però també a Luxemburg i a tota la Unió Europea. El contingut del treball depèn del servei al qual estigueu assignats. Podeu, per exemple, treballar en l'àmbit del dret de la competència, dels recursos humans, de la política ambiental, etc.

Què es requereix per accedir?

- Tenir un títol universitari o equivalent, d'almenys 3 anys d'estudi, corresponent a un cicle complet (grau);
- Tenir un bon coneixement (nivell C segons el Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües) de dues llengües oficials de la UE, un dels quals ha de ser un llenguatge de procediment: anglès o francès o alemany. Per als nacionals no comunitaris, només cal un idioma de procediment;
- No tenir cap experiència laboral prèvia de cap tipus, més de 6 setmanes a qualsevol institució, organisme o organisme de la UE, delegacions de la UE, amb membres del Parlament (diputats) o advocats generals a la EUCJ.

El periode d'inscripció acaba el 30 d'agost:

Més informació a la pàgina oficial del "Blue Book"

https://ec.europa.eu/stages/node_en

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 22.07.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove