Esdeveniment de l'agenda

Oferta de treball: Diplomats/des - graduats/des en infermeria

Temàtica activitat del calendari: badalona, infermer/a, oferta de treball
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Badalona, ofertes de treball
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Sanitat
Dates de realització
Del dimecres 18 de desembre de 2019 al dilluns 23 de desembre de 2019
Descripció

LInstitut Guttmann és l’hospital de referència nacional i internacional per al tractament medicoquirúrgic i la rehabilitació integral de les persones (adults, joves i nens) amb lesió medul·lar, dany cerebral adquirit, o amb una altra discapacitat d'origen neurològic.

És també un Institut Universitari, adscrit a la UAB, que disposa de l’acreditació Joint Commission Internacional que garanteix la qualitat assistencial i organitzativa de la institució. A més, compta amb la certificació europea EMAS de protecció del medi ambient, la certificació SR10 en gestió socialment responsable (RSC) i de la Economia del Bé Comú, entre d’altres.

Es demanen professionals amb vocació de servei al pacient, amb competències tècniques i humanes que vulguin incorporar-se a un equip de treball multidisciplinari amb un model d’atenció expert, innovador, centrat en la persona i personalitzat, amb actituds basades en l’humanisme, l’empatia, l’assertivitat i la flexibilitat; i que vulguin créixer professionalment i personalment en una de les especialitats clíniques més innovadores: la neurorehabilitació.
L’Institut Guttmann és una fundació privada, una institució sense ànim de lucre compromesa amb oferir als seus pacients la millor atenció medicorehabilitadora avui possible al món.

S’ofereix:
- Incorporació immediata
- Contractació estable amb possibilitat de contractació indefinida.
- Treball en equip interdisciplinari, amb un alt grau d’especialització en una organització clínica de referència.
- Creixement professional i personal, accés als programes propis de formació, i desenvolupament professional mitjançant grups pluridisciplinaris de treball per a la millora continuada. Participació en programes de referència en l’àmbit de la Infermeria en infeccions, dolor, malalties minoritàries, etc.
Possibilitats de participar en projectes de recerca, innovació clínica i docència, amb incentius a la producció científica.
- Formar part d’una organització dinàmica, innovadora i amb un gran compromís social de la que sentir-se orgullosa de formar-ne part.
- Retribució econòmica en consonància amb l’autoexigència professional del seu equip i satisfactòria respecte de les expectatives del sector.

Requeriments:
- Titulació de Diplomada/t - Graduada/at en Infermeria.
- Competències personals i professionals orientades al treball en equip, la comunicació amb el pacient i la família, l’humanisme, l’empatia i la flexibilitat.
- Tenir vocació de servei envers el pacient, i ganes de créixer i desenvolupar-se professionalment, alhora que personalment.

Es valorarà:
- Coneixement d’altres idiomes, preferentment l’anglès, el rus o l’àrab.
- Experiència prèvia en l’àmbit hospitalari.
- Mestratges universitaris d’especialització en l’àmbit de la neurorehabilitació o altres camps relacionats.

Més informació i inscripció: https://www.guttmann.com/ca/oferta-trabajo/diplomadests-graduatsdes-infermeria

Localització i contacteInstitut Guttmann
Camí de Can Ruti, s/n
Badalona
Telèfon: 93 497 77 00
Informació addicional: https://www.guttmann.com/

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 18.12.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove