Esdeveniment de l'agenda

Nova edició dels Premis Dona TIC 2019

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Ciència i tecnologies
Temàtica activitat del calendari: Informàtica, TIC, concurs, premi
Tags: concurs, informàtica, premis
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimarts 16 de juliol de 2019 al dimarts 8 de octubre de 2019
Descripció

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i l'associació Tertúlia Digital engegen una nova edició dels Premis Dona TIC per a impulsar i donar visibilitat a dones de l'àmbit tecnològic i animar les nenes i dones joves a estudiar enginyeries i assumir posicions de lideratge en el sector. La recepció de candidatures està oberta fins al 16 de setembre 2019 per a les set categories dels premis que es lliuraran el dia 8 d’octubre, Dia d’Ada Lovelace. 

Els Premis Dona TIC promouen l’accés de les dones a l’àmbit tecnològic, n’incrementen la presència, reconeixen el paper essencial d’aquelles que ja pertanyen al món TIC i, en fomenten la participació en la construcció de la societat digital amb criteris d’igualtat.

S'estructuren en set categories, segons el perfil professional, i quatre subcategories, i són excloents entre si; per tant, una mateixa candidatura només es pot presentar a una d'aquestes categories:

 1. Emprenedora: dona fundadora o cofundadora d'una empresa en actiu del sector de les TIC o que ha dut a terme innovacions en l'empresa familiar, com a intraemprenedora.
   
 2. Professional: dona que treballa per a una empresa, organització o pel seu compte, que es dedica a l'àmbit de les TIC i té una titulació universitària de l'àmbit de les TIC.
   
 3. Acadèmica/Investigadora: dona que es dedica a la formació i/o recerca en l'àmbit de les TIC i té una titulació universitària de l'àmbit de les TIC.
   
 4. Divulgadora: dona que treballa en l'àmbit de la comunicació o que ha dut a terme activitats de divulgació vinculades a les TIC.
   
 5. Dona TIC Revelació: dona amb una trajectòria curta molt rellevant i un paper significatiu i destacable en l'àmbit de les TIC.
   
 6. Estudiant TIC.
   
 7. Iniciatives Referents:

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 16.07.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove