Esdeveniment de l'agenda

Model European Union 2019 a Estrasburg

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Unió Europea, europa
Temàtica activitat del calendari: Europa, Unió Europea
Tipus entrada al calendari: Trobades europees
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dissabte 6 de abril de 2019 al dissabte 13 de abril de 2019
Dates d'inscripció
Del divendres 11 de gener de 2019 al diumenge 13 de gener de 2019
Descripció

Model European Union 2019 és una simulació de la presa de decisions i els procediments legislatius a la Unió Europea, que reuneix els joves europeus al Parlament Europeu a Estrasburg, França, del 6 al 13 d'abril de 2019.
Durant una setmana, els participants tenen l'oportunitat d'obtenir informació sobre el funcionament de les institucions de la UE a la seu actual del procés democràtic europeu. El propòsit principal de la conferència és permetre als seus participants conèixer el procés de presa de decisions i la legislació a la Unió Europea, en particular amb el procediment legislatiu ordinari, que implica tant el Parlament Europeu com el Consell de la UE en igualtat base. Durant la conferència, els participants desenvolupen els rols dels ministres dels Estats membres de la UE, membres del Parlament Europeu, grups de pressió, periodistes i intèrprets.

Temes: Durant el MEUS 2019, els participants discutiran el Canvi Climàtic, la Llei de Protecció al Consumidor i les Eleccions Europees 2019.

Qui pot sol·licitar: Joves de 18 a 27 anys, de tot el món.

Més informació: https://meu-strasbourg.org/apply2019/


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 11.01.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove