Esdeveniment de l'agenda

La Real Acadèmia Danesa de Belles arts convoca beques per a estudiants internacionals

Tags: anglès, beques, convocatòria
Temàtica activitat del calendari: Dinamarca, Doctorat, Investigació, arquitectura
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Beques i pràctiques estranger
Dates de realització
Del dimarts 1 de agost de 2017 al dijous 1 de agost de 2019
Dates d'inscripció
Del dijous 1 de juny de 2017 al dilluns 31 de juliol de 2017
Descripció

Els investigadors poden sol·licitar-les fins al dia 31 de juliol per desenvolupar els seus projectes.
La Real Acadèmia Danesa de Belles Arts ha convocat les seves beques de doctorat, que estan dirigides a investigadors de qualsevol nacionalitat amb la finalitat de que duguin a terme projectes de recerca que se centrin en dissenys per a la fabricació i muntatge en l'entorn industrial.
La beca, que s'haurà de gaudir a Dinamarca, permetrà als becaris obtenir el grau de doctorat, a més de tenir una ocupació remunerada durant el període de tres anys, segons l'acord signat entre el Ministeri d'Hisenda danès i la Confederació Danesa d'Associacions Professionals relatiu al protocol de beques de postgrau.

Els candidats seleccionades percebran un salari, que està format per un salari base segons l'antiguitat i una assignació. El formulari ha de presentar-se en anglès a través de la web. Al costat d'ell, s'ha d'adjuntar un document en el qual s'indiquin els objectius del projecte, els mètodes a emprar en el seu desenvolupament, una comparació amb recerques existents i un programa preliminar, entre altres continguts, que s'explicaran en cinc fulles com a màxim.També cal remetre el currículum, la documentació dels mèrits educatius i altres requisits o activitats anteriors, una llista de publicacions o documents publicats, una altra llista de publicacions per a la difusió del projecte i una cartera d'obres i estudis anteriors que s'hagin realitzat.

Informació complementària
Públic objectiu: 

Les persones interessades en aquestes beques han de complir una sèrie de requisits:

- El principal és tenir un grau de mestratge en Arquitectura, Enginyeria o Ciències de la Computació o bé un grau similar o equivalent.

- A més, es requereix habilitats en el modelatge computacional i en programació, coneixements que han d'acreditar-se en la sol·licitud.

- Segons les bases de les Marie Sklodowska-Curie Actions, és necessari que en la data de contractació per part de la institució amfitriona, l'investigador no hagi residit o bé dut a terme la seva activitat principal –ja sigui treball o estudis, entre unes altres-, a Dinamarca durant més de 12 mesos i en els tres últims anys anteriors a la contractació dins d'aquest programa marco.

- Atra de les condicions per accedir a aquestes beques és que l'investigador no hagi obtingut el títol de doctor i que es trobi en els primers quatre anys de la seva carrera de recerca al moment de la contractació.

- També hauran de tenir un bon coneixement d'anglès en el cas que aquest idioma no sigui el matern, sent necessari aportar les proves de nivell que avalin un alt coneixement.

Les persones que compleixin els requisits poden enviar la seva sol·licitud fins al proper dia 31 de juliol.

Programa: 

Projectes de recerca que se centrin en dissenys per a la fabricació i muntatge en l'entorn industrial.

Localització i contacteReal Acadèmia Danesa de Belles Arts, Escoles d'Arquitectura, Disseny i Conservació
Telèfon: 45 4170 1731
Informació addicional: https://kadk.dk/en/vacancies
Adreça electrònica de contacte: martin.tamke@kadk.dk

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 5.07.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove