Esdeveniment de l'agenda

Intercanvi juvenil "Roots of Inclusion" a Itàlia

Temàtica activitat del calendari: Art, Cultura, Europa, Intercanvis juvenils, Mobilitat Europea, festival, interculturalitat
Tags: art, festival, intercanvi
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Intercanvis juvenils
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 13 de maig de 2019 al dilluns 20 de maig de 2019
Dates d'inscripció
Del dimarts 2 de abril de 2019 al dimarts 7 de maig de 2019
Descripció

La Fundació Catalunya Voluntària busca 5 participants i un/a cap de grup per a l'intercanvi juvenil “Roots of Inclusion” que es realitzarà a Casapesenna (Itàlia) del 13 al 20 de maig de 2019.

L’objectiu del projecte és afrontar el problema de diferències religioses i culturals. L’Intercanvi pretén promoure el diàleg intercultural i interreligiós entre els joves, a través de les seves tradicions locals, especialment la dansa i la música, destacant el comú arrels en aquest camp.
L’educació no formal serà el principal mètode de treball de l’intercanvi. Durant l’intercanvi, els participants aprendran sobre instruments musicals tradicionals, roba i cançons folklòriques amb l’objectiu d’organitzar un festival intercultural al final del projecte. A més, s’implicaren institucions locals i associacions culturals per tal de promoure els resultats del projecte, i poder arribar a més persones.
Abans de l’intercanvi, s’hauran de preparar activitats, dinàmiques i recopilar informació sobre la realitat local del nostre país. A més, la idea serà recopilar la major quantitat d’instruments i vestits tradicionals per tal de poder realitzar el festival de cultures el més divers possible.

Qui pot participar?
Poden participar totes aquelles persones residents a Catalunya, d’entre 18 a 25 anys, interessades en el tema de l’intercanvi. S’ha de tenir un nivell d’anglès suficient per poder comunicar-se i participar activament en el conjunt d’activitats proposades.

*El límit d’edat pel cap de grup és de 35 anys.

Les persones seleccionades seran informades i convocades a una reunió preparatòria, la participació en la qual és obligatòria per poder participar l’intercanvi, i rebran confirmació per email abans de poder realitzar la compra del seu bitllet. Un cop realitzada la compra del seu bitllet, les persones seleccionades han de fer efectiu el pagament d’una quota de participació de 50€. La FCV fa excepció de la quota de participació amb aquelles persones que realment ho necessiten. Si és el teu cas, no dubtis en comentar-nos-ho.

La totalitat de les despeses d’allotjament, manutenció, materials i transport durant el projecte estan cobertes per l’entitat organitzadora gràcies al suport del programa Erasmus+.

Més informació: https://www.catalunyavoluntaria.cat/oportunitats/


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 2.04.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove