Esdeveniment de l'agenda

Intercanvi juvenil "Peace Rhapsody" a Terrassa

Tags: art, intercanvi, solidaritat
Temàtica activitat del calendari: Art, Intercanvi juvenil, solidaritat
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Solidaritat, Cooperació i Pau
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del divendres 28 de juny de 2019 al divendres 5 de juliol de 2019
Dates d'inscripció
Del divendres 31 de maig de 2019 al dilluns 10 de juny de 2019
Descripció

La Víbria Intercultural busca participants i un/una cap de grup per a l'intercanvi juvenil "Peace Rhapsody" a Terrassa, del 28 de juny al 5 de juliol!

Aquest projecte està organitzat per a desenvolupar la consciència i les competències bàsiques de les participants en la transformació no violenta de conflictes i implicar-les en el procés de construcció de la pau utilitzant l’art com a eina.

Qui pot participar?
5 joves residents a l’estat espanyol d’entre 18 i 30 anys: 4 participants i 1 youth leader. Seran 30 participants en total i la resta provindran de Georgia, el Regne Unit i Ucraïna.

Què és la figura de youth leader?
Tots els intercanvis compten amb la figura de youth leader (líder juvenil) , és una persona que fa de referent pel grup, fa aportacions al programa d’activitats i vetllen per la cohesió. És important que la persona qui hi participi com a youth leader tingui un nivell d’anglès fluid. Si vols ser el/la youth leader d’aquest projecte, siusplau, indica’ns-ho en el formulari que trobaràs més avall.

 

Objectius:

  • Permetre a les participants transformar els conflictes de les seves bases diàries utilitzant enfocaments d’educació no formal i eines d’expressió creativa
  • Sensibilitzar a les joves sobre la no-discriminació, els discursos de l’odi i la igualtat de gènere
  • Permetre a les participants expressar i compartir les seves opinions personals i la comprensió de la pau a través de l’art
  • Motivar al grup a actuar com a multiplicadores en les activitats de construcció de pau al seu àmbit local.
  • Treballar habilitats artístiques i creatives i dur a terme accions artístiques transformadores.
  • Fomentar la interculturalitat i el coneixement i connexió entre diferents parts d’Europa
  • Mitjançant diversos recursos artístics volem aconseguir el desenvolupament personal, augmentar la ciutadania activa en la societat, millorar les competències lingüístiques i intercanviar coneixement, eines i tradicions entre diferents cultures.

Metodologia
L’intercanvi es basarà en aprenentatge vivencial a través d’eines educació no formal: a partir de l’experimentació de diferents activitats, afrontant situacions concretes i aprenent a extreure conclusions personals dels debats. Es treballaran diferents tècniques i metodologies artístiques: teatre, art urbà, expressió corporal, realització audiovisual, etc.

Allotjament i menjar
Les participants s’allotjaran en una escola situada al centre de Terrassa. S’adaptaran algunes classes amb matalasson inflables per a poder-hi dormir. Podeu portar el vostre sac de dormir si ho voleu!

Tot els àpats estan coberts pel programa.

Cost
El cost de participació és per la gestió de projectes de La Víbria Intercultural, 50€.
Aquest intercanvi l’acull i organitza l’Agència Nacional d’Espanya, i el menjar, l’allotjament i les activitats estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. També es reemborsaran les despeses de desplaçament dins del límit de 20 EUR/persona, suficients per a cobrir les despeses del viatge.

Què cal fer per participar
Omplir aquest formulari, i esperar que us contactem en cas de us escollim. El nom del projecte és “Peace Rhapsody”. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…

Per a més informació pots consultar l’infopack en aquest enllaç.

Important!
La selecció del les participants es basarà en la motivació per a aquest projecte específic i l’interès en el tema. Si us plau, sigues concreta en descriure els motius de participació al formulari.

Data límit: 10 de juny de 2019!

Per qualsevol dubte, envia un e-mail a info@vibria.org

Font: La Víbria


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 31.05.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove