Esdeveniment de l'agenda

Intercanvi juvenil a Itàlia (joves d’entre 14 i 18 anys)

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: ecologia, intercanvi
Temàtica activitat del calendari: Intercanvi juvenil, ecologia
Tipus entrada al calendari: Intercanvis juvenils
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimarts 9 de juliol de 2019 al divendres 19 de juliol de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 24 de abril de 2019 al diumenge 28 de abril de 2019
Descripció

La Víbria Intercultural busca participants per a l'intercanvi juvenil "Nice to “Green” You – Green Jobs" a Itàlia, del 9 al 19 de juliol 2019!

Aquest projecte està organitzat per involucrar els joves en la transformació d’un bosc abandonat en un lloc útil i agradable per a la comunitat local.
Els objectius principals del projecte són l’educació i la consciència ambiental mitjançant la participació activa dels joves en un entorn natural i internacional.
Mitjançant l’experiència amb la fusta, volem aconseguir el desenvolupament personal, augmentar la ciutadania activa en la societat, millorar les competències lingüístiques, sensibilitzar i entendre els participants d’altres cultures i països.

Seran 30 participants en total i la resta provindran d’Itàlia, Ucraïna i Albània.

Al matí, les activitats principals seran:
- Disposició del campament, tenint cura del petit hort i del dipòsit d’aigua,
- Treballar la fusta: construir taules amb materials de fusta (les taules s’utilitzaran per crear al bosc una zona de relax per a la població local) i arreglar o construir senders,
- Cuinar per preparar el dinar amb menjar ecològic de proximitat,
- Suport a la creació de tallers artístics i mediambientals.

A la tarda, els participants participaran en tallers especials en petites explotacions locals, tallers amb associacions locals per cuidar el camí i els petits rius.

Durant el dia hi haurà temps per fer jocs i activitats (per exemple, escalada d’arbres, excursions, art amb la terra). Algunes nits s’organitzaran “nits culturals”, on un o més països organitzaran un sopar amb menjar típic i jocs i/o tallers per presentar la seva cultura. La resta de tardes hi haurà moments a la llar de foc, nits lliures o alguns jocs a la foscor.

Data límit: 29 de abril

Més informació i inscripció: https://vibria.org/nice-to-green-you-green-jobs/


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 24.04.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove