Esdeveniment de l'agenda

Intercanvi juvenil a Itàlia, biodiversitat natural i cultural

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: cultura, intercanvi, medi ambient
Temàtica activitat del calendari: Intercanvi juvenil, diversitat, medi ambient
Tipus entrada al calendari: Intercanvis juvenils
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del diumenge 16 de juny de 2019 al dimecres 26 de juny de 2019
Dates d'inscripció
Del dimarts 29 de gener de 2019 al dijous 28 de febrer de 2019
Descripció

La Vibria Intercultural busca participants per al intercanvi juvenil "Tree Stories" a Valsinni (Matera, Itàlia) del 16 al 26 de juny 2019!

Aquest projecte tracta els temes de biodiversitat natural i cultural i destaca la importància del respecte cap a aquests aspectes. El missatge a través de l’intercanvi és que l’home i la naturalesa amb una ànima unida crearan un món nou.
Les activitats planificades es basen en metodologies d’ensenyament no formal i inclouen tallers de meditació i educació ambiental, creativitat i producció artística, tècnica d’art terrestre (creació d’una obra d’art amb elements naturals) i la creació de taulers d’anuncis artístics amb proverbis i escrits sobre els arbres, representacions teatrals i lectures basades en textos que expliquen històries d’arbres.

El projecte també permetrà conèixer el territori i la cultura d’Itàlia a través de la visita d’emergències històric-culturals.
Hi haurà una visita a la ciutat de Matera (Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i Capital de la Cultura Europea 2019) amb una excursió a la Murgia Materana i un viatge al mar.

 

Qui pot participar? Joves d’entre 17 i 19 anys i un youth leader sense límit d’edat.

Què cal fer per participar
Omplir aquest formulari, i esperar que us contacten en cas de ser escollits. El nom del projecte és “Tree Stories”. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…

Important!
La selecció dels participants es basarà en la motivació per a aquest projecte específic i l’interès en el tema. Si us plau, sigues concret en descriure els teus motius de participació en el formulari.

 

Data límit: 28 de febrer de 2019  

 

Per qualsevol dubte, envia un e-mail a info@vibria.org


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 29.01.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove