Esdeveniment de l'agenda

III Edició IMF Empren

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, emprenedoria, formació
Temàtica activitat del calendari: Beques, Emprenedoria, Formació
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 25 de febrer de 2019 al divendres 15 de març de 2019
Descripció

Després de l'èxit en les dues anteriors edicions, IMF Business School torna a posar en marxa una nova convocatòria de la seva acceleradora d'empreses IMF Emprèn.

En aquesta tercera edició, les startups i emprenedors interessats tindran l'oportunitat de presentar els seus projectes fins al 15 de març de 2019.

De totes les candidatures rebudes, un comitè d'experts seleccionarà als 10 finalistes, els quals tindran l'oportunitat de gaudir del programa des de març fins a finals de maig.

Durant el procés, IMF Business School els oferirà assessorament, formació i tutorització per a elaborar el pla d'empresa, així com la col·laboració amb les despeses inicials del projecte guanyador. També, gaudiran de serveis exclusius, mentorizació on tindrà cabuda un servei de consultoria personalitzada i suport online per a la creació del seu pla d'empresa, formació presencial proveït de seminaris i tallers i una plataforma d'autoavaluació que empra el mètode Goldsmith per a aconseguir inversors.

D'aquests 10 projectes preseleccionats, serà triat un com a guanyador d'aquesta tercera edició i hi haurà dos accèssits. El primer obtindrà durant sis mesos assessorament i seguiment per part d'experts de l'escola. Al seu torn, disposarà dels serveis d'assessorament i gestoria per a crear la seva empresa, una dotació econòmica de 2.000 euros bruts per a cobrir les primeres despeses, major visibilitat i un màster professional online.

Per part seva, els accèssits rebran assessorament i seguiment per part d'experts de IMF Business School durant els tres mesos següents a la finalització del programa i un màster professional online.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 26.02.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove