Esdeveniment de l'agenda

III convocatòria de creacions artístiques per Mobile Week Barcelona 2019

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Cinema, Pintura, Videoart, concurs, escultura, fotografia, lletres, nous mitjans, premi
Tags: premis
Tipus entrada al calendari: Disseny, arts i fotografia
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimarts 6 de novembre de 2018 al dimarts 27 de novembre de 2018 a les 23:59
Descripció

Aquesta convocatòria té àmbit internacional i poden participar en la mateixa, de forma gratuïta, totes aquelles persones que siguin majors de 18 anys.

Els participants hauran de ser els Autors de les propostes conceptuals artístiques que es presentin, així com de les obres finalment lliurades. Mitjançant la participació en aquesta convocatòria els participants garanteixen a MWCapital que les propostes conceptuals artístiques que presentin i, conseqüentment, les obres que finalment lliurin en el supòsit de resultar guanyadores, compleixen els següents requisits:

  • Són úniques i originals
  • No s'han exposat a Barcelona
  • No infringeixen els drets de propietat intel·lectual o industrial de tercers i, en particular, no contenen marques comercials, exonerant a MWCapital de qualsevol tipus de responsabilitat davant d'eventuals reclamacions de tercers per aquest motiu.

La temàtica de les obres haurà d'estar inspirada en la transformació digital.

La 3ª edició de Mobile Week Barcelona obre un espai de diàleg per a la ciutadania amb l'objectiu de reflexionar sobre l'impacte de la tecnologia en la nostra societat.

La temàtica d'aquest any, “La nostra senzilla relació amb la tecnologia”, aborda la reflexió sobre la transformació digital de la societat des de les esferes més íntimes de l'ésser humà, com si d'una relació personal es tractés. Partint de les negociacions diàries que entaulem amb la tecnologia en gairebé tots els àmbits de la nostra vida quotidiana, es plantegen les possibles repercussions d'aquests acords i desacords per constituir les bases d'un pacte comú de futur.

La convocatòria no té cap limitació sobre la disciplina artística (pintura, cinema, escultura, fotografia, nous mitjans, lletres, vídeo art, etc.)

Per a més info, clica aquí


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 12.11.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove