Esdeveniment de l'agenda

I Residencia Artística UNED d'Investigació i Educació 2018

Tags: UNED, ajuts
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Residència Artística, UNED
Tipus entrada al calendari: investigació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimarts 1 de maig de 2018 al divendres 1 de juny de 2018
Dates d'inscripció
Del dimarts 6 de febrer de 2018 al dilluns 2 de abril de 2018
Descripció

Període d'inscripció
Del 06/02/2018 al 02/04/2018

Informació:

La UNED convoca la "I Residència Artística de Recerca i Educació 2018", promoguda pel Departament d'Activitats Culturals de la Universitat.

El seu objecte principal consisteix a establir un nou model de relació, molt més intensa, proactiva i recíproca, entre artistes, investigadors i docents.

Es tracta de donar suport a la creació contemporània mitjançant la generació d'un espai transversal de treball entre art, recerca i educació. Pretén promoure així la innovació i experimentació en cadascun d'aquests àmbits, mitjançant l'aplicació de noves fórmules de col·laboració.

Els projectes que es presentin a l'actual convocatòria hauran d'estar vinculats temàtica i/o metodològicament a algun dels següents projectes de recerca que es desenvolupen actualment en la UNED:

  • Escriptors espanyols de la primera modernitat: metadades, visualització i anàlisi. Directora Nieves Baranda Leturio. Dpto. Literatura Espanyola i Tª de la Literatura (Filologia).
  • El terrorisme europeu en els anys de plom: anàlisi comparativa. Director Juan Avilés Farré. *Dpto. Història Contemporània (Geografia i Història).
  • Abans de l'orientalisme: les "imatges" del musulmà en la península ibèrica (segles XV-XVII) i les seves connexions mediterrànies. Director Francisco de Borja Franco Llopis. *Dpto. Història de l'Art (Geografia i Història).
  • La dimensió política de Pablo Picasso: militància comunista i oposició al franquisme. Directora *Genoveva Tusell Garcia. Dpto. Història de l'Art (Geografia i Història).
  • La potenciació de l'aprenentatge de llengües social, obert i massiu a través de la tecnologia mòbil: aprofitament d'interaccions, transgressió de límits. Directora María Elena Barcena Fusta. Dpto. Filologies Estrangeres i les seves Lingüístiques (Filologia).
  • MUSACCES-CM. Directora Covadonga Rodrigo Sant Joan. Dpto. Llenguatges i Sistemes Informàtics (ETSI Informàtica).

El sol·licitant (o sol·licitants) presentarà una única proposta, que haurà de ser original i inèdita i que solament podrà vincular-se a un dels projectes de recerca que formen part d'aquesta convocatòria.

La residència destinada al desenvolupament del projecte tindrà una durada de quatre setmanes consecutives, o de tres setmanes consecutives i una última que haurà de ser realitzada abans que es compleixin les sis setmanes des de l'inici del projecte.

Requisits:

  • Aquesta convocatòria està dirigida a investigadors i creadors de qualsevol disciplina artística, nacionals o estrangers, residents a Espanya i
  • majors d'edat,
  • el treball de la qual es desenvolupi en el camp de la pràctica artística contemporània,
  • orientada a projectes de col·laboració entre l'art, la recerca i l'educació.

Dotació:
Se seleccionarà un únic projecte entre totes les propostes rebudes.
El creador (o creadors) del projecte seleccionat rebrà una dotació total de 4.000 euros, que seran abonats en dos terminis, el primer, per la meitat de l'import, en incorporar-se i iniciar el projecte i el segon, per la quantitat restant, a la finalització del mateix, amb la finalitat de cobrir les seves despeses de desplaçament, allotjament i manutenció, així com a sufragar les despeses de producció del projecte. La seva organització serà a càrrec del participant.

Més Informació:
 
Telèfon: 913987555
Email: a-culturales@adm.uned.es

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 15.02.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove