Esdeveniment de l'agenda

I Premis ABB a la Millor Pràctica en Digitalització

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Ciència, Tecnologia, concurs, premi
Tags: ciència, tecnologia
Tipus entrada al calendari: Ciència i tecnologies
Organitza: Altres
Dates de realització
Dilluns 22 de octubre de 2018, durant tot el dia
Dates d'inscripció
Del dilluns 10 de setembre de 2018 al dilluns 22 de octubre de 2018
Descripció

ABB a Espanya i el Club d'Excel·lència en Sostenibilitat convoquen els I Premis ABB a la millor pràctica en digitalització.

L'objectiu d'aquests premis és reconèixer aquells projectes (desenvolupament de noves tecnologies, aplicacions de tecnologies existents, revisió de processos empresarials, programes formatius, etc.) que – basats en l'entorn digital o en l'aplicació dels habilitadors digitals – contribueixin o tinguin el potencial de contribuir de forma substancial al desenvolupament de la competitivitat empresarial i de l'economia del nostre país, així com a la transició de la societat a l'entorn digital, amb especial atenció en aquells projectes que tinguin un fort component d'innovació, i que incloguin la perspectiva de la sostenibilitat ambiental i social en el desenvolupament i objecte dels mateixos.

Per a més informació, clica aquí


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 25.09.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove