Esdeveniment de l'agenda

I Premi Novel·la Gràfica ‘Ciutats Iberoamericanes’

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: novel·la gràfica, premis
Tags: premis
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Literatura
Dates de realització
Del dijous 1 de juny de 2017 al dijous 31 de agost de 2017
Dates d'inscripció
Del dijous 1 de juny de 2017 al dijous 31 de agost de 2017
Descripció

Període d'inscripció del 01/06/2017 al 31/08/2017
 

EI I Premi de Novel·la Gràfica ‘Ciutats Iberoamericanes’ té com a objectiu fomentar les expressions culturals que giren entorn de les dinàmiques de la ciutat, com la ciutadania viu i somia la ciutat, com es pro­yecta en ella, com la percep. I, sobretot, vol recopilar i compartir, des de la novel·la gràfica com a manifestació artística concreta, com les seves creadores i creadors tradueixen, en gestos quotidians o imaginatius, els reptes de la nova Agenda Urbana i de l'Agenda 2030.

Les obres presentades hauran d'estar ambientades en les dinàmiques urbanes, entenent-se aquestes com totes aquelles manifestacions que tenen lloc a la ciutat, punt de trobada de diferents expressions que es relacionen entre elles, que innoven i transfor­man l'espai humà en el qual viuen i conviuen.

Aquestes obres han d'estar escrites en llengua castellana o portuguesa, ser inèdites i no haver estat premiades anteriorment ni trobar-se participant en cap altre concurs. També podran presentar-se obres en coautoría o de treballs col·lectius.

Les obres hauran de ser enviades en arxiu PDF i en grandària DIN A-4. Podran ser presentades en blanc i negre o a color. La novel·la gràfica tindrà un mínim de 48 pàgines i un màxim de 128.

S'enviaran dos arxius separats, cadascun a una adreça de correu electrònic diferent, de la forma que s'indica a continuació:

  •     El primer arxiu contindrà l'obra, el títol i anirà signa­t sota pseudònim i s'enviarà a la següent adreça: novelagrafica@ciudadesiberoamericanas.org
  •     En el segon arxiu s'inclourà el títol de l'obra, pseudònim, nom, cognoms, data de naixement, direcció, document d'identitat o cèdula i telèfon de contacte. En l'assumpte del correu es posarà el títol de l'obra i s'enviarà a una segona adreça: plica@ciudadesiberoamericanas.org

Requisits

Podran participar en aquest Premi persones de qualsevol nacionalitat, majors de 18 anys.

Dotació

El Premi està dotat en 6.000 euros, en concepte de pagament de bestreta de drets d'autor. També es concediran dos accésits d'1.000 euros i es garanteix que un dels premis anirà destinat a un autor o autora menor de 35 anys.

Addicionalment, l'editorial Sexto Piso s'encarregarà de l'edició impre­sa i electrònica de l'obra, així com de la seva distribució per tots els països que componen la comunitat ibe­roamericana.
 

Més informació

Mitjançant el hashtag #laciudadquequiero, els organitzadors del Premi aspiren a potenciar microrelats i altres expressions culturals en xarxes socials que mostrin anhels, pors i desafiaments urbans, que potenciïn un diàleg perquè cada qui pugui explicar quin és la ciutat que vol.

Bases I Premi de Novel·la Gràfica ‘Ciutats Iberoamericanes’

Font: Injuve


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 16.06.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove