Esdeveniment de l'agenda

I Congrés Internacional de Drets Humans a València: Els drets dels refugiats i les responsabilitats d'Europa

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: conferències, xerrades
Temàtica activitat del calendari: Congrés, Drets humans, refugiats
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Tipus entrada al calendari: Altres
Dates de realització
Del divendres 17 de febrer de 2017 al dissabte 18 de febrer de 2017
Dates d'inscripció
Del divendres 30 de desembre de 2016 al divendres 17 de febrer de 2017
Descripció

Els propers dies 17 i 18 de febrer tindrà lloc a València el I Congrés Internacional de Drets Humans on diversos experts nacionals i internacionals reflexionaran sobre les responsabilitats de la Unió Europea davant la problemàtica de les persones refugiades.

El congrés neix amb l'objectiu de crear una cultura nacional i supranacional en la defensa dels drets humans, que involucri no només les institucions públiques, sinó tots els agents socials, ja que per tal que els estats de la Unió Europea puguin garantir la protecció dels drets de les persones refugiades, és necessari que tota la societat els conegui i s'impliqui en la seva defensa. 

El congrés està organitzat per la Fundació Mainel, el Departamento de Filosofia del Dret i Política de la Universitat de València, l'Institut de Drets Humans UV i el projecto MULTIHURI (Fundació Mainel). 

El Congrés tindrà lloc a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de València i les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través de la web mainel.org a un preu de 25€. Les places són limitades (fins a 180). 

Font: http://coordinadoraongd.org/

Per a més informació: http://mainel.org/noticias/abiertas-las-inscripciones-al-i-congreso-internacional-derechos-humanos/

Localització i contacteFundació Mainel
Informació addicional: http://mainel.org

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 30.12.2016
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove