Esdeveniment de l'agenda

Fundació Repsol ofereix 100 beques de 800 euros per a impulsar la FP

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, estudiants
Temàtica activitat del calendari: Formació Professional, inserció laboral, menors de 37 anys
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del divendres 1 de setembre de 2017 al dissabte 30 de juny de 2018
Dates d'inscripció
Del dissabte 1 de juliol de 2017 al dilluns 16 de octubre de 2017
Descripció

Fundació Repsol ofereix 100 beques, amb una aportació econòmica de 800 euros cadascuna, dirigides a estudiants que cursin cicles de Grau Mitjà o Superior.

L'objectiu de la convocatòria és contribuir a la promoció de la Formació Professional com a opció educativa per contribuir a la inserció laboral dels joves de les famílies professionals d'electricitat/electrònica, fabricació mecànica, instal·lacions i manteniment, edificació i obra civil, energia i aigua, química, informàtica i comunicacions, administració i gestió, comerç i màrqueting, sanitat, i seguretat i medi ambient.

Els estudiants interessats a optar a una de les beques, que s'apliquen a un curs acadèmic complet, hauran d'estar matriculats en les poblacions on s'assenten els complexos industrials de Repsol i Petronor, a La Corunya, Arteixo, Cartagena, La Unió, Puertollano, Tarragona, Reus, Valls, Vila-seca, Abanto-Zierbena, Muskiz i Zierbena.

En cada destinació s'oferiran un total de 20 beques. Les beques estan dirigides a joves nascuts amb posterioritat al 31 de desembre de 1980 i que estiguin en possessió del títol acadèmic, havent superat les proves d'accés o els cursos ponts corresponents que permetin la matriculació en algun dels cicles formatius de Grau Mitjà o Superior especificats en la convocatòria.

Així mateix, poden presentar-se persones de qualsevol nacionalitat i no seran excloents els estudiants que tinguin un altre títol superior o universitari, o que pertanyin a la FP Dual.

Un total de 25 beques estaran destinades a les titulacions de Grau Mitjà mentre que les 75 restants seran per a les titulacions de Grau Superior. Es reservaran un 10% de les beques per a joves amb una discapacitat igual o superior al 33%.

La sol·licitud per a la beca s'emplenarà mitjançant un formulari online, que pot ser presentat fins al proper 16 d'octubre.

Els estudiants que estan treballant al moment de la sol·licitud o que estiguin gaudint d'una altra beca concedida per una institució o organisme de caràcter públic o privat hauran de declarar-ho.

 


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 6.07.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove