Esdeveniment de l'agenda

Formació internacional "EU Volunteer for Inclusion" a Romania!

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Curs, Europa, Voluntariat
Tags: Voluntariat a l'estranger, formació, mobilitat europea
Tipus entrada al calendari: Mobilitat internacional
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimecres 10 de juliol de 2019 al dimarts 16 de juliol de 2019
Dates d'inscripció
Del divendres 22 de març de 2019 al dimecres 10 de abril de 2019
Descripció

 

La Víbria Intercultural busca participants per a la formació internacional "EU Volunteer for Inclusion" a Craiova, Romania!

Quan: Del 10 al 16 de juliol 2019

Qui pot participar?
2 treballadors/es juvenils majors de 18 anys

El seminari reunirà treballadors/es juvenils que treballen amb joves amb menys oportunitats i facilitarà el contacte entre les associacions que representen. La idea del seminari és reflexionar i crear idees per a futurs partenariats Erasmus + i nous projectes per al 2019 i el 2020.

Objectius:

- Establir una xarxa de 14 organitzacions acreditades amb l’ajut de treballadors joves que coordinin activitats locals amb joves amb menys oportunitats;
- Desenvolupar 5 plans de projectes Erasmus+, que impliquin joves amb menys oportunitats.
- Equipar a les 28 persones participants amb competències específiques (coordinació de l’equip voluntari, mediació, formació, etc.) necessàries per desenvolupar un projecte de voluntariat internacional reeixit.
 

Allotjament: Habitacions de 2 persones.

Llengua vehicular: Anglès. Capacitat per interactuar i mantenir converses.

Cost: L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Víbria Intercultural, 40€ que són vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament i les activitats estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. També es reemborsaran les despeses de desplaçament dins del límit de 360 EUR/persona, suficients per a cobrir les despeses del viatge.

Què cal fer per participar: omplir aquest formulari i esperar que us contactin en cas de ser escollits. El nom del projecte és “European Union Volunteer for Inclusion”. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació i resoldre dubtes.

Important!
La selecció dels participants es basarà en la motivació per a aquest projecte específic i l’interès en el tema. Si us plau, sigues concret/a en descriure els teus motius de participació en el formulari.

Data límit: 10 de abril de 2019

Més informació: https://vibria.org/european-union-volunteer-for-inclusion/


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 22.03.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove