Esdeveniment de l'agenda

Formació Especialista Universitari en Planificació i Gestió d'Intervencions de Cooperació per al Desenvolupament

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Formació, Màster, UNED, cooperació
Tags: cooperació, doctorat, formació online, màster
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Universitat
Dates de realització
Del dijous 30 de gener de 2014 al diumenge 30 de novembre de 2014
Dates d'inscripció
Del dilluns 2 de desembre de 2013 al divendres 24 de gener de 2014
Descripció

El curs virtual d'Especialista Universitari en Planificació i Gestió d'Intervencions de Cooperació per al Desenvolupament és una iniciativa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED) i de l'Organització d'Estats Iberoamericans per a l'Educació, la Ciència i la Cultura (OEI).

Aquest curs proporciona una visió general del desenvolupament i de les seves potencialitats transformadores, no només des d'una perspectiva teòrica i doctrinal sinó vinculant-ho directament a les condicions en què es desembolica la vida dels ciutadans.

També pretén transmetre un coneixement precís sobre com es configura la cooperació internacional al servei del desenvolupament, constituint, en l'actualitat, un sistema que es troba en procés de transformació.

En aquest context es destaca el sentit de les polítiques i estratègies d'ajuda dels diferents donants, els principals instruments i actors de la cooperació internacional.

A més, ofereix una imatge completa del cicle de gestió d'un projecte de desenvolupament, aclarint els seus principals trets i proporcionant elements essencials per poder identificar, dissenyar, executar, establir mecanismes de seguiment i avaluar d'una forma correcta.

Finalment, es familiaritza amb el funcionament i la gestió de les noves modalitats d'ajuda i es reflexiona sobre les implicacions polítiques, institucionals i tècniques que aquestes modalitats comporten. Així mateix es pretén dotar d'una sèrie d'eines bàsiques de caràcter metodològic que els permetin exercir en el futur funcions relacionades amb la gestió d'aquestes modalitats.

Entitat organitzadora: UNED i OEI
Preu: 1.650 €
Hores lectives: 40 ECTS
Modalitat: Online
Tipus: Màster / Postgrau

Informació complementària
Públic objectiu: 

Requisits:

Perfil professional:

El curs està dirigit principalment a professionals d'organismes nacionals i internacionals de desenvolupament; d'organismes no governamentals i fundacions; i d'altres entitats, públiques i privades, que tinguin responsabilitat en el disseny, la gestió i l'avaluació de projectes i programes de desenvolupament, o que tinguin com a interlocutors a organismes de cooperació internacional que presten assistència tècnica o financera.

Igualment el curs va dirigit a tots aquells titulats universitaris, amb o sense experiència prèvia, que desitgin enfocar la seva pràctica professional cap a la cooperació per al desenvolupament.

Requisits acadèmics:

Estar en possessió, com a mínim, d'un títol de graduat universitari, diplomat, enginyer tècnic o arquitecte tècnic.

Requisits informàtics:

El Curs s'imparteix íntegrament en la modalitat virtual pel que haurà de tenir accés a l'ús d'un PC o Mac amb dispositius multimèdia i amb connexió a internet.

Localització i contacteTelèfon: 91 594 43 82
Informació addicional: http://www.cursocooperacion.org/
Adreça electrònica de contacte: info@cursocooperacion.org

Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 2.12.2013
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove