Esdeveniment de l'agenda

Formació "Community-Based Youth Work - Empower for change" a Geòrgia

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Europa, Formació, ciutadania activa, participació
Tags: participar, seminari
Tipus entrada al calendari: Mobilitat internacional
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimarts 30 de abril de 2019 al dimarts 7 de maig de 2019
Dates d'inscripció
Del dilluns 1 de abril de 2019 al dissabte 20 de abril de 2019
Descripció

La Fundació Catalunya Voluntària busca 3 participants per a la formació internacional "Community-Based Youth Work - Empower for change" que tindrà lloc del 30 d’abril al 7 de maig de 2019 a Misaktsieli, Geòrgia. L'objectiu de la formació és millorar l’enteniment i augmentar els punts de vista de les i els líders georgians sobre la diversitat de pràctiques, mètodes i tècniques per potenciar l’apoderament juvenil, sobretot a través de l’educació no reglada.

Empower for Change és un projecte KA2 de llarga durada que tindrà lloc principalment a Geòrgia, amb una durada de dos anys (2019-2020), i amb la intenció de millorar la ciutadania activa entre la joventut de Geòrgia, i millorar les competències en els processos de participació a nivell municipal.
El projecte està liderat per l’entitat Academy for Peace and Development de Geòrgia i compta amb la participació de 3 entitats d’Àustria, Itàlia i Catalunya (FCV). Està composat per diferents mobilitats: formacions, seminaris, visites d’estudi... que es duran a terme a Geòrgia, però també a Barcelona i a les altres ciutats on es troben les diferents entitats sòcies.

Community-Based Youth Work és la primera de les diferents mobilitats internacionals que composen aquest projecte i que es durà a terme del 30 d’abril al 7 de maig de 2019 a Misaktsieli.

Aquesta formació es divideix en 5 blocs.
1.- Introducció al programa i les activitats del projecte
2.- Treball juvenil – en aquest bloc es defineixen conceptes, un mateix punt de partida per totes les parts.
3.- Participació i desenvolupament de polítiques – conceptes i mecanismes. Què es pot fer i com?
4.- Pla-Acció dels departament de joventut dels ajuntaments
5.- Preparació per les implementacions

Qui pot participar?
Al curs poden participar totes les persones residents a Catalunya, majors de 18 anys, que siguin o hagin estat líders i treballadors juvenils, membres d'ONG, voluntaris/es en ONG que treballen amb joves, interessats en el tema del curs.
Cal tenir un nivell mitjà-alt d’anglès (llengua oficial del curs) que permeti comunicar-se amb els altres participants durant el curs.

Les persones seleccionades seran informades i convocades a una reunió preparatòria, la participació en la qual és obligatòria per poder participar al curs, i rebran confirmació per email abans de poder realitzar la compra del seu bitllet.
Un cop realitzada la compra del seu bitllet, les persones seleccionades han de fer efectiu el pagament d’una quota de participació de 50€. La FCV fa excepció de la quota de participació amb aquelles persones que realment ho necessiten. Si és el teu cas, no dubtis en comentar-nos-ho.
La totalitat de les despeses d’allotjament, manutenció, materials i transport durant el curs estan cobertes per
l’entitat organitzadora gràcies al suport del programa Erasmus+.

Per a més informació sobre el curs i com participar, pots trucar al telèfon 934124493 o bé enviar un email a
comunicacio@catalunyavoluntaria.cat (Lorena).

Més informació i inscripció: https://www.catalunyavoluntaria.cat/oportunitats/

Font: Fundació Catalunya Voluntària


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 1.04.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove