Esdeveniment de l'agenda

Els dimarts són Salut al nou Badiu Jove

Tags: Badalona, Badiu Jove, adolescents
Temàtica activitat del calendari: Consulta, Psicologia, assessorament individual, suport
Per a joves de: Badalona
Organitza: Badiu Jove
Tipus entrada al calendari: Tallers habilitats personals
Dates de realització
Del diumenge 1 de gener de 2017 al dimecres 1 de gener de 2020
Dates d'inscripció
Del diumenge 1 de gener de 2017 al dimecres 1 de gener de 2020
Descripció

Assessories Joves sobre salut i psicologia

El Badiu Jove ofereix tots els dimarts de 16 a 20h als i les joves de Badalona, un espai d’atenció personalitzada a càrrec de  professionals de la salut i una psicòloga especialitzada en atenció als joves. Aquest servei, té com a objectiu atendre i orientar els joves en qüestions com alimentació, sexualitat o drogodependències pel que fa als temes de salut. En l’àmbit del suport psicològic s’aborden temes com la gestió d’emocions, la dificultat en les relacions personals, els conflictes familiars o de parella, les situacions d’estrés o angoixa, els problemes d’autoestima i els sentiments de desorientació o desmotivació.

L’espai de salut també ofereix  xerrades i tallers, així al mes d’octubre, s’inicia un taller d’habilitats socials per a joves i al mes de novembre es realitzarà una xerrada sobre primers auxilis.

Totes les assessories són confidencials, individuals i gratuïtes així com els tallers i xerrades.

Es pot demanar cita prèvia presencialment, via email o bé trucant per telèfon a l’equipament.

 

Informació complementària
Programa: 

Assessoria psicològica

L´assessoria psicològica és un espai on els joves poden expressar les seves inquietuds, les problemàtiques que puguin trobar-se en el dia a dia i obtenir consells respecte a decisions que es plantegen. L’assessoria és atesa per una psicòloga especialista en l’atenció a joves.

Els  objectius de l’assessoria són:

Proporcionar un suport i acompanyament a la persona que es troba amb dificultats d´afrontar  situacions valorades com a conflictives.
•Facilitar eines i recursos personals per tal d’afrontar aquestes situacions.
•Acompanyar i orientar en el procés de canvi. Que la persona en aquests casos el jove o la jove trobi per ella mateixa les decisions més ajustades als seus interessos,
•Oferir i derivar a altres recursos del Badiu o externs per complementar el canvi de millora.

En el cas de l’assessoria psicològica, les sessions al Badiu Jove poden ser fins a tres. En els cas de que la psicòloga trobi de què la persona necessita un tractament, llavors ella dóna pas  a una derivació, dintre del circuit de salut establert.

Assessoria salut.

L’assessoria de salut és un servei d’orientació, informació, un espai on escoltar i on es realitzen consultes biopsicosocials, on s’aborden qualsevol tema relacionat amb la salut, considerant que salut és tot. L’assessoria de salut no és un servei d’atenció primera d’infermeria ni tampoc un servei assistencial, per lo tant no es realitzen tractaments. L’assessoria de salut és atesa per la Marta Ribó, infermera de salut pública i comunitària i referent del territori on es troba el Badiu.

Els objectius de l’assessoria són;
1.Escoltar, orientar i informar.
2.La promoció d’hàbits saludables.
3.Redireccionar al circuit sanitària establert en cas que sigui necessari.

Totes les assessories del Badiu són individuals, confidencials i gratuïtes.

Localització i contacteBadiu Jove
Àusis March 61
08912 Badalolna
Barcelona
Telèfon: 934832934
Informació addicional: http://badiujove.cat/?page=detall-noticia&id=6
Adreça electrònica de contacte: badiujove@badalona.cat

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 5.07.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove