Esdeveniment de l'agenda

Curs: Informació i atenció turística en anglès

Temàtica activitat del calendari: Formació ocupacional, Turisme, anglès, treballadors
Tags: anglès, turisme
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Altres formacions
Dates de realització
Del dimarts 15 de octubre de 2019 al dijous 14 de novembre de 2019
Descripció

Objetius
- Interpretar els aspectes generals dels missatges orals emesos en anglès i reconèixer amb precisió el propòsit del missatge en situacions professionals, tals com atenció directa a clients en aeroports, estacions de tren i restaurants.
- Interpretar de forma general missatges orals emesos en anglès en situacions professionals simulades (missatge gravat i megafonia / comunicació presencial o telefònica ), sota condicions que afecten a la comunicació, per exemple, soroll ambiental, nombre i característiques dels interlocutors.
- Interpretar de forma general els missatges, instruccions i documents, rebuts o utilitzats en anglès i reconèixer el seu propòsit amb precisió, en situacions professionals, tals com consulta de manuals de l'activitat turística, siguin o no d'aplicació informàtica.
- Expressar oralment en anglès, pronunciant amb fluïdesa, claredat i correcció, fórmules de cortesia apreses, i frases complexes que utilitzen un vocabulari ampli, en situacions professionals tals com la demanda d'informació variada per part del client o professional del sector.
- Produir missatges orals en anglès amb claredat i coherència, adequant el tipus de missatge i el registre a les condicions d'una situació professional simulada que poden afectar a la comunicació, tals com una comunicació formal
- Produir en anglès missatges i instruccions escrites, ajustades a criteris de correcció gramatical i ortogràfica i que utilitzen un vocabulari ampli, en situacions professionals, tals com redacció d'informació general per al client.
- Produir en anglès missatges i instruccions escrites, ajustades a criteris de correcció gramatical i ortogràfica, adequant el missatge, el suport i el mitjà a les condicions d'una situació professional simulada, que afecten a la comunicació, tals com comunicació formal i característiques dels receptors del missatge.

Programa del curs
Modalitat Presencial
- Presentar-se i saludar
- Descriure el producte
- Informació i resposta a les preguntes sobre una mercaderia
- Converses en un establiment

Modalitat Online
- Oral communication for tourism
- Travel information and basic related documents
- Writing documents related to tourism
- Negotiations and customer care

Horari
Dimarts i dijous de 18:30 a 21h.

Més informació i inscripcionshttps://www.adams.es/cursos-gratuitos/hosteleria-turismo/informacio-atencio-turistica-angls/24446#.XYhsuigzaUl

Informació complementària
Públic objectiu: 

- Adreçat a treballadors/es de Catalunya
- Nivell d'Anglès de B1 o equivalent.

Localització i contacteADAMS
Informació addicional: https://www.adams.es/cursos-gratuitos/hosteleria-turismo/informacio-atencio-turi...

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 23.09.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove