Esdeveniment de l'agenda

Curs gratuït d'informàtica Sant Adrià del Besòs

Temàtica activitat del calendari: Adriatic, Curs, Informàtica, gratuït
Tags: Sant Adrià de Besòs, gratis, tallers
Per a joves de: Sant Adrià de Besòs
Organitza: Ajuntament de St. Adrià de B.
Tipus entrada al calendari: Tallers informàtica
Dates de realització
Del dilluns 15 de gener de 2018 al dissabte 30 de juny de 2018
Descripció

Nova edició del curs gratuït d’informàtica bàsica Adriatic

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament organitza els mesos de febrer, març, abril i maig, un curs gratuït d'informàtica on es treballaran 6 competències bàsiques que permetran a l'alumnat preparar-se per a l'obtenció d'un certificat acreditatiu en competències digitals (ACTIC).

Aquest curs, anomenat ADRI@TIC, s’adreça prioritàriament a usuaris, emprenedors i empreses que volen gaudir d'una autonomia i capacitat crítica envers l'ús de les noves tecnologies i cerquen augmentar els seus coneixements informàtics.

Un cop finalitzat el curs els alumnes faran una prova telemàtica en el mateix centre. Les persones que superin satisfactòriament la prova obtindran un certificat que emet la Generalitat i que garanteix un determinat nivell (en aquest cas el nivell 1 o bàsic) de competències en TIC ( Tecnologies de la Informació i Comunicació) davant de qualsevol empresa o administració. El certificat permet doncs acreditar el coneixement informàtic, en el currículum, com ho fan el nivell C o D de català, però en aquest cas en l'àmbit informàtic.

Inscripcions obertes!

Telèfon 934622874 –smarin@sant-adria.net

Edifici Besòs (Plaça Francesc Micheli i Jove s/n)

Preguntar per Sara/ Elisabeth

Imprimeix-ho Envia


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 15.01.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove