Esdeveniment de l'agenda

Convocatòria Corresponsals Erasmus a Flandes

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Comunicació, Erasmus, Periodisme, blog
Tags: Erasmus, Programes Europeus
Tipus entrada al calendari: Culturals
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 18 de juny de 2018 al diumenge 22 de juliol de 2018
Dates d'inscripció
Del dilluns 18 de juny de 2018 al diumenge 22 de juliol de 2018
Descripció

Desitges compartir les experiències de la teva estada Erasmus a Flandes amb altres companys tant allí com a Espanya? T'interessa guanyar fins a 700 euros mensuals?

L'Oficina de Turisme de Bèlgica organitza el projecte "Corresponsals Erasmus a Flandes".

Aquest projecte preveu els estudiants espanyols que han rebut una beca Erasmus per estudiar a Flandes actualitzin un blog amb totes les novetats i curiositats de la regió, amb l'objectiu de difondre l'ambient universitari, cultural i juvenil de les ciutats flamenques.

Durant el curs 2018/2019 hi haurà 8 estudiants espanyols/es que viatgin a Flandes (Brussel·les, Anvers, Gant, Lovaina): 4 durant el període comprès entre setembre de 2018 i finals de gener de 2019 i 4 de febrer fins a juny de 2019. Així mateix, durant els mesos de juliol i agost de 2019 hi haurà 2 estudiants espanyols/es que viatgin a Flandes (a qualsevol localitat) com a corresponsals d'estiu.

Les activitats dels corresponsals seran: actualitzar els continguts del blog www.erasmusenflandes.com (setmanalment) sobre Flandes amb post, vídeos, fotos, àudio… i dinamitzar les xarxes socials.

Podran participar en la convocatòria estudiants espanyols/es que viatgin a Flandes amb una beca Erasmus durant el curs 2018/2019 i en els mesos de juliol i agost de 2019, que compleixin amb els següents requisits:

- estar preferiblement cursant el tercer any o més en els seus estudis;
- estar interessats/ades a conèixer la cultura, recursos turístics, formes de vida, patrimoni i curiositats de Flandes;
- tenir bones habilitats de comunicació, ser actiu/a en xarxes socials, familiaritzat/da amb les eines multimèdia (foto, video, blog, xarxes, etc).

Cadascun dels corresponsals rebrà un sou mensual de 700 euros durant la seva estada a Flandes; a més, en algunes ocasions s'atorgaran entrades per assistir a exposicions, museus i altres esdeveniments.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 22 de juliol de 2018 a les 23h.

Més información: http://www.visitflanders.com/es/convocatoria-corresponsales/index.jsp


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 18.06.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove