Esdeveniment de l'agenda

Convocatòria 2019/2020 "Corresponsal Erasmus a Flandes"

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Comunicació, Erasmus, Periodisme, blog, programes europeus
Tags: Erasmus, Programes Europeus, comunicació, pràctiques a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 13 de maig de 2019 al diumenge 21 de juliol de 2019
Dates d'inscripció
Del dilluns 13 de maig de 2019 al diumenge 21 de juliol de 2019
Descripció

Vols compartir les experiències de la teva estada Erasmus a Flandes amb altres companys tant allí com a Espanya? T'interessa guanyar fins a 600 euros mensuals?

"Turisme de Bèlgica: Flandes i Brussel·les" cerca 8+2 Corresponsals Erasmus a Flandes!

Ofereixen:

• Compensació mensual de 600 euros* durant la teva estada com a corresponsal a Flandes per a cobrir, entre altres despeses, els del teu allotjament
• En algunes ocasions, entrades per a assistir a exposicions, museus i altres esdeveniments
• Eines per a donar a conèixer les teves experiències flamenques
• Una col·laboració de 5 mesos (per a 8 estudiants)
• Una col·laboració de 2 mesos d'estiu - juliol i agost - (per a 2 estudiants)

Busquen:

• 8 estudiants espanyols/es o residents a Espanya que viatgin a Flandes (Brussel·les, Anvers, Gant, Lovaina, Bruixotes, Hasselt, Malinas,…) amb el programa Erasmus durant el curs 2019/2020, dels quals 4 estudiants per al període de setembre 2019 fins a finals de gener 2020 i altres 4 de febrer fins a juny de 2020
• 2 estudiants espanyols/es que tinguin previst viatjar a Flandes (a qualsevol localitat) i desitgin romandre a la regió durant els mesos de juliol i agost 2020 com a corresponsals d'estiu.
• Interessats/des a conèixer la cultura, recursos turístics, formes de vida, patrimoni i curiositats de Flandes
• Don de gents, bons dots de comunicació, actiu/a en xarxes socials, familiaritzat/a amb les eines multimèdia (foto, vídeo, blog, xarxes, etc)
• 5 mesos d'estada a Flandes (mínim) per als 8 corresponsals
• 2 mesos d'estada mínima a Flandes per als corresponsals d'estiu, inclòs juliol i agost
• Les seves tasques seran: emplenar el blog www.erasmusenflandes.com (setmanalment) sobre Flandes com a corresponsal, amb post de text, vídeos, fotos, àudio,… i dinamitzar la seva lectura a través de les xarxes socials.

Per a participar en la selecció, les persones interessades hauran d'enviar fins el dia 21 de juliol de 2019 a les 23h el seu Curriculum vitae i candidatura a practicas@flandes.net, adjuntant els següents documents:

• Una carta amb les vostres motivacions per a viatjar a Flandes; en quines xarxes socials ja esteu actius (indicant les adreces en la carta) i què espereu de la vostra estada a Flandes. En la carta haureu d'esmentar en quina ciutat flamenca estudiareu i durant quin període i si a més teniu interès a ser corresponsal d'estiu. A més, haureu d'indicar les seves aficions o temes en els quals esteu especialitzats/des (per exemple, art, ciclisme, música…)

• Un vídeo de presentació de 3 minuts (màxim) – en format mp4 o wmv. En ell cada participant es presenta i explica per què seria el corresponsal ideal a Flandes i quines idees té per a dur a terme el projecte Corresponsal Erasmus a Flandes. El vídeo ha de ser creatiu i realitzat pel propi corresponsal. Es pot enviar a través de Wetransfer.com, a través d'un enllaç de You Tube o Vimeo, Dropbox etc…

Més informació: https://www.visitflanders.com/es/convocatoria-corresponsales/index.jsp?forceCountry=ES


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 13.05.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove