Esdeveniment de l'agenda

Connect’Art, 3a Fira de Joves Creadors de Badalona

Temàtica activitat del calendari: Art, Fira, joves creadors
Tags: art, premis
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Badiu Jove
Tipus entrada al calendari: Disseny, arts i fotografia
Dates de realització
Del dimarts 1 de setembre de 2015 al diumenge 4 de octubre de 2015
Descripció

Connect’art se celebrarà el 17 d’octubre i pretén que els joves mostrin les seves creacions en diferents disciplines artístiques i artesanes.

L’objectiu d’aquesta mostra és donar als joves l’oportunitat de poder fer conèixer, exposar i promocionar els seus projectes i la seva obra. A la fira s’inclouran diverses modalitats com pintura, escultura, ceràmica, fotografia, artesania, disseny de roba, arts escèniques o creacions audiovisuals. D’aquesta manera, es vol reforçar la viabilitat de projectes emprenedors dins del món artístic i ampliar la seva visibilitat a la ciutat.

La convocatòria està dirigida a joves d’entre 14 i 35 anys amb un perfil que integri la capacitat creativa, la inquietud i la motivació per innovar i transformar el seu entorn.

Les sol·licituds es podran presentar fins el diumenge 4 d’octubre enviant un correu electrònic a firajovescreadorsbdn@gmail.com, en el qual s’haurà d’enviar adjunta la documentació que es demana a les bases.

En el cas que el nombre de sol·licituds superi l’espai previst, l’organització es reservarà el dret a seleccionar les obres en funció de la residència del/de la jove (prioritzant que sigui de Badalona), l’originalitat i creativitat de l’obra i dels materials emprats o la qualitat artística de les obres, sempre vetllant perquè hi hagi un equilibri entre totes les modalitats artístiques.

Per a més informació, podeu consultar les bases adjuntes o consultar a la web del Badiu Jove aquí.

Data: dissabte 17/10/2015
Hora: de 10:00h a 20:00h
LLoc:  Plaça Pompeu Fabra


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 23.09.2015
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove