Esdeveniment de l'agenda

Concurs #EUSolidarityCorps

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: concurs, premis
Temàtica activitat del calendari: Europa, concurs, experiència, premi
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Europa
Dates de realització
Del dimarts 9 de juliol de 2019 al dimecres 31 de juliol de 2019
Descripció

Concurs #EUSolidarityCorps "How the participation in the European Solidarity Corps has changed me and my life"

Participa en el Concurs de relats curts del Cos Solidari Europeu i tingues l'oportunitat de guanyar un kit de promoció del Cos Solidari Europeu i molts altres premis. Després de sis rondes de concursos fotogràfics, ara estem interessats ​​en la teva història. 

El concurs està obert a joves entre 18 i 31 anys registrats en el Portal del Cos Solidari Europeu que ja han experimentat una activitat de voluntariat.

Fins a cinc guanyadors mensuals rebran un kit de promoció del Cos Solidari Europeu i un val de 100 €. A més, la millor història del mes se seleccionarà mitjançant la votació en línia dels cinc guanyadors. La persona que enviï la millor història rebrà un bitllet d'Interrail per a viatjar a set destinacions per un màxim d'un mes o un cupó del mateix valor.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 9.07.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove