Esdeveniment de l'agenda

Concurs de fotografia #CedefopPhotoAward per a participants de projectes VET (educació i formació professional) a l'estranger

Organitza: Administració Pública
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Europa, Formació Professional, Pràctiques, VET, concurs, fotografia
Tags: concurs, europa, fotografia, pràctiques a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Disseny, arts i fotografia
Dates de realització
Del dijous 8 de juny de 2017 al dissabte 15 de juliol de 2017
Dates d'inscripció
Del dijous 8 de juny de 2017 al dissabte 15 de juliol de 2017
Descripció

Els grups d'alumnes d'educació i formació professional poden compartir les seves històries de FP a la Unió Europeaper i tenir l'oportunitat de guanyar un viatge a Brussel·les o Tessalònica.

Aquest any el tema del concurs #CedefopPhotoAward 2017 es basa en les experiències col·lectives dels estudiants a l'estranger. El concurs està obert a grups de fins a tres alumnes d'FP, que lliurin una foto juntament amb una breu narrativa que expliqui la idea darrere del seu treball. 

Els guanyadors del primer premi viatjaran a Brussel·les per a la cerimònia de cloenda de la Setmana Europea de les Competències Professionals (#EUVocationalSkills) el 24 de novembre. Els guanyadors del segon premi seran presents en l'obertura del Festival de Cinema Internacional de Tessalònica (# TIFF58) el 2 de novembre. La Comissió Europea cobreix totes les despeses de viatge i allotjament per al primer i segon equips guanyador i un professor/a - tutor/a per a cada un.

Més informació: http://bit.ly/2onfu6j 


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 8.06.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove