Esdeveniment de l'agenda

Concurs de fotografia “Europa, un patrimoni de tothom”

Organitza: Administració Pública
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Cultura, Europa, concurs, fotografia
Tags: concurs, cultura, europa, fotografia
Tipus entrada al calendari: Europa
Dates de realització
Del dilluns 8 de gener de 2018 al dilluns 19 de febrer de 2018
Dates d'inscripció
Del dilluns 8 de gener de 2018 al dilluns 19 de febrer de 2018
Descripció

Les Institucions Europees a Espanya, en col·laboració amb la Sost-Direcció General de Cooperació i Promoció de la Cultura del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport (MECD), convoquen el Concurs de fotografia “Europa, un patrimoni de tothom”, amb motiu de la celebració al 2018 de l'Any europeu del Patrimoni Cultural.

El concurs pretén implicar els/les ciutadans/es europeus/es, residents a Espanya, en els objectius de l'Any europeu: l'intercanvi i la valoració del patrimoni cultural d'Europa com a recurs compartit, conscienciar sobre la importància de la nostra història i els nostres valors comuns, reforçar el sentiment de pertinença a un espai comú, sensibilitzar sobre la nostra història i fomentar el diàleg intercultural.

Hi podrà participar qualsevol ciutadà/ana europeu/a major de 18 anys resident a Espanya, qui podrà presentar únicament una fotografia que haurà de mostrar espais d'interès, tradicions, costums, art, folklore, gastronomia... pertanyents a qualsevol lloc de la UE i, a més, ha de contribuir a sensibilitzar l'opinió pública respecte a un dels nou aspectes explicats a les bases del concurs.

Inscripció: del 18/12/2017 al 19/02/2018

Més informació: https://goo.gl/qgJYA7

Font: Eurodesk


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 8.01.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove