Esdeveniment de l'agenda

Concurs de còmic i dibuix organitzat | International Biennale of Ecological Cartoon | Guanya un viatge a Serbia!

Temàtica activitat del calendari: Serbia, Viatge, concurs, constest, còmic, dibuix
Tipus entrada al calendari: Disseny, arts i fotografia
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 16 de juliol de 2012 al dimecres 1 de agost de 2012
Descripció

Amb l’objectiu de fomentar valors ecologistes entre el jovent, l’International Biennale of Ecological Cartoon convoca un concurs de dibuix adreçat a joves i adolescents.

El guanyador o la guanyadora pot fer-se amb un viatge de 10 dies, tot inclós i per a dues persones a Sokobanja, Serbia; el 2n premi és un viatge també a Serbia però de 7 dies i el 3r és un viatge al mateix indret però de 3 dies.

Afila els llapisos, treu a la llum la teva vessant més ecologista i participa a la convocatòria! El termini del concurs finalitza l’1 d’agost, data fins la qual podeu enviar els treballs (en format JPG, A4 i ressolució 300 DPI / max 2mb) a través de la direcció electrònica ecocartoon@opstinasokobanja.com. La temàtica del concurs és “Aire” o “Ecologia”.

El nom dels joves guanyadors s’anunciarà el proper 6 de septembre de 2012.

Més informació | Opstina Sokobanja
 

Informació complementària
Públic objectiu: 

Joves aficionats al còmic i al dibuix, conscienciats amb el medi ambient, que vulguin guanyar un viatge a Serbia.

Localització i contacteInformació addicional: http://www.opstinasokobanja.com/Dokumenta/XI%20INTERNATIONAL%20BIENIAL%20OF%20EC...
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 16.07.2012
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove