Esdeveniment de l'agenda

Concurs #CedefopPhotoAward 2018

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Formació Professional, concurs, fotos
Tags: concurs, formació professional, fotografia
Tipus entrada al calendari: Disseny, arts i fotografia
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 18 de juny de 2018 al diumenge 15 de juliol de 2018
Dates d'inscripció
Del dilluns 18 de juny de 2018 al diumenge 15 de juliol de 2018
Descripció

El Centre Europeu per al Desenvolupament de la Formació Professional (Cedefop) convoca el #CedefopPhotoAward, un concurs fotogràfic des del qual es convida els estudiants de formació professional, formació professional inicial i contínua i d'aprenentatge d'adults de tota Europa, a reflexionar sobre què significa per a ells la formació professional i il·lustrar les seves experiències.

Els/les estudiants de FP que desitgin participar hauran de formar un equip d'un màxim de quatre membres, que haurà de presentar un relat fotogràfic original compost d'entre tres i cinc fotografies i d'un text d'un màxim de 100 paraules. Cada equip solament podrà presentar un relat fotogràfic.

El primer premi i el segon premi consistiran en un viatge a Viena per als dos equips guanyadors i el/la seu/seva professor/a o tutor/a, per assistir al sopar de gala de la Setmana Europea de la Formació Professional la nit del 8 de novembre i a la cerimònia de lliurament de premis el 9 de novembre de 2018. El tercer premi consistirà en un viatge a Salónica per a l'equip guanyador i un/una professor/a o tutor/a per assistir a la cerimònia d'inauguració del Festival Internacional de Cinema de Salónica al novembre de 2018.

El Cedefop i la Comissió Europea sufragaran els costos de la participació dels equips guanyadors i els seus professors/tutors en aquests actes (despeses de desplaçament i allotjament de cada viatge). Els relats fotogràfics dels guanyadors i els finalistes s'exposaran en ambdues ciutats (Viena i Salónica).

Data límit: 15 de juliol de 2018

Més informació: https://goo.gl/3q2td4


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 18.06.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove