Esdeveniment de l'agenda

Concurs “Els monòlegs del Club de la Ciència”

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Ciència, Tecnologia, concurs, premi
Tags: ciència, concurs, premis, tecnologia
Tipus entrada al calendari: Comunicació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimarts 1 de octubre de 2019 al dilluns 14 de octubre de 2019
Descripció

La Generalitat de Catalunya i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), conjuntament amb les entitats que formen part de la Comissió Organitzadora de la Setmana de la Ciència, convoquen un concurs de monòlegs científics que es farà en el marc de la 24a edició de la Setmana de la Ciència, que enguany tindrà lloc del 8 al 17 de novembre.

L’objectiu del concurs és promoure la comunicació de la ciència en llengua catalana d’una manera sintètica, amena i entenedora, tot utilitzant únicament les habilitats comunicatives personals, sense el suport d’eines per a presentacions.

Pot participar en el concurs qualsevol persona, major d’edat, que cursi estudis o exerceixi professionalment en àrees relacionades amb l’àmbit de la ciència o la tecnologia, inclosa la docència preuniversitària especialitzada en ciències. Se n’exclouen els professionals dels mitjans de comunicació i de les arts escèniques.

Les persones participants hauran d’enviar un vídeo on hauran d’interpretar un monòleg en català que tingui com a base un tema científic o tecnològic, d’una durada de 3 minuts com a màxim. El termini de presentació de candidatures finalitza el 14 d’octubre a les 18.00 hores.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 2.10.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove