Esdeveniment de l'agenda

Beques Rutes Científiques, Artístiques i Literàries en anglès 2019

Temàtica activitat del calendari: Art, Beques, Ciència, Literatura
Tags: art, beques, ciència, cultura, literatura
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 23 de setembre de 2019 al dilluns 7 de octubre de 2019
Descripció

Es convoquen, per a la seva concessió en règim de concurrència competitiva, beques per a un màxim de 48 grups d'alumnes de centres educatius espanyols sostinguts amb fons públics per a participar en el programa nacional de Rutes Científiques, Artístiques i Literàries amb Immersió lingüística en anglès durant la Tardor de 2019.

El programa estableix recorreguts formatius per centres i espais de significatiu interès educatiu organitzats territorialment per Comunitats Autònomes, amb les quals es pretenen cobrir els objectius del programa.

Es disposa d'un catàleg de 8 rutes, constituint-se cada ruta amb la participació de 2 grups de diferent procedència geogràfica i de similar nivell educatiu.

A més, dins de les activitats programades per a les diferents rutes, es destinarà diàriament un temps mínim d'1 hora per a la pràctica de la conversa en llengua anglesa en grups reduïts, adaptats al seu nivell de competència lingüística en l'idioma, on també tindrà cabuda la presentació dels projectes elaborats pels centres.

Les activitats programades es desenvoluparan durant 3 torns setmanals, entre el 10 i el 30 de novembre de 2019.

El termini de presentació de sol·licituds, finalitzarà el 7 d'octubre de 2019.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 25.09.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove