Esdeveniment de l'agenda

Beques OSCE recerca per a Assumptes Internacionals

Organitza: Administració Pública
Temàtica activitat del calendari: Beques, OSCE, assumptes internacionals, estranger, recerca
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, recerca
Tipus entrada al calendari: Investigació
Dates de realització
Del dimecres 1 de març de 2017 al dilluns 1 de maig de 2017
Dates d'inscripció
Del dimecres 1 de març de 2017 al diumenge 1 de octubre de 2017
Descripció

L'Assemblea Parlamentària de l'Organització per a la Seguretat i Cooperació Europea (OSCE) ha engegat una nova convocatòria de beques de recerca a l'àrea d'Assumptes Internacionals. S'ofereixen entre sis i nou places per a estudiants en ciències polítiques, dret i relacions internacionals d'universitats de països de la OSCE. Les beques tenen una durada de sis mesos i es desenvolupen a Viena o Copenhaguen. La OSCE cobreix l'allotjament i 564 euros per a la resta de despeses d'habitatge a les dues ciutats.

La beca està desinada a alumnes i graduats universitaris d'entre 21 i 26 anys que, a més, hauran de ser ciutadans d'un país de la OSCE. Els candidats hauran d'acreditar un excel·lent nivell parlat i escrit d'anglès i es valorarà el coneixement d'un altre idioma oficial, que pot ser el francès, alemany, italià, rus o espanyol.

L'objectiu és que els estudiants adquireixin experiència professional. Per la seva banda, la OSCE busca augmentar la capacitat de llenguatges que pot gestionar i millorar a l'apartat investigador. Entre les tasques dels becaris està la d'investigar, donar assistència als membres de la OSCE i preparar informes. Com a part de la seva formació també assistiran a les reunions de l'assemblea de la OSCE i treballaran directament amb els membres de la mateixa.

El termini per presentar la candidatura per realitzar la beca a la tardor expira l'1 de maig, i l'1 d'octubre per realitzar la beca en la primavera següent. Els aspirants hauran d'emplenar el formulari d'inscripció disponible a la pàgina de la OSCE i incloure una carta de presentació, el seu CV, el seu currículum acadèmic i dues cartes de recomanació.

Més informació aquí.

La documentació pot presentar-se via email o per correu postal a les següents adreces:

DANA BJERREGAARD
OSCE Parliamentary Assembly
Tordenskjoldsgade 1
1055 Copenhagen K, Denmark
Tel.: +45 33 37 80 40
Correu electrònic: fellowship@oscepa.dk

 

Font: Injuve


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 14.03.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove