Esdeveniment de l'agenda

Beques La Caixa Postdoctoral Junior Leader Retaining 2020

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, investigació
Temàtica activitat del calendari: Beques, Investigació
Tipus entrada al calendari: Investigació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 23 de setembre de 2019 al dimarts 8 de octubre de 2019
Descripció

La Fundació Bancària "la Caixa" convoca 15 beques postdoctorals de tres anys de durada per a la contractació d'investigadors/es per a dur a terme la seva activitat investigadora en qualsevol universitat o centre de recerca d'Espanya o Portugal.

Poden accedir al subprograma de beques de posdoctorat Júnior Leader – Retaining els i les investigadors/es de totes les nacionalitats. Els i les becaris/es podran dur a terme el seu projecte de recerca en una universitat o centre de recerca espanyol o portuguès.

La recerca s'haurà de realitzar en les àrees de les ciències de la salut i la vida, la tecnologia, la física, l'enginyeria i les matemàtiques.

La convocatòria està dirigida a totes aquelles persones que hagin acabat el doctorat entre els dos i els set anys anteriors a la data de tancament de la convocatòria, sempre que, a més, compleixin els requeriments de mobilitat entre països.

Els becaris han d'incorporar-se als centres de recerca entre l'1 d'abril i el 30 de setembre de 2020. La data d'incorporació de l'investigador al centre de recerca haurà de comunicar-se a la Fundació Bancària ”la Caixa” amb anterioritat a aquesta data i tan aviat com s'arribi a l'acord.

Els candidats podran presentar lliurement un projecte de recerca per a dur a terme en una institució de la seva elecció.

La convocatòria finalitza el dia 8 d'octubre de 2019 a les 14.00 hores (hora central europea - CET).

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 25.09.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove