Esdeveniment de l'agenda

Beques Internacionals per cursar un màster en Psicologia

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Psicologia, Regne Unit, estranger
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimarts 1 de gener de 2013 al dilluns 1 de abril de 2013
Dates d'inscripció
Del dijous 31 de gener de 2013 al dilluns 1 de abril de 2013
Descripció

La Facultat de Psicologia de la Universitat de Sussex en Brighton (Regne Unit) ha obert convocatòria de Beques Internacionals per a programes de mestratge 2013.

En concret, s'atorgaran un total de cinc beques per cursar programes màster en psicologia. Les ajudes s'atorgaran sobre la base de l'excel·lència acadèmica i seran d'una quantia de 3.000£ (uns 3.650 euros).

Per poder optar a elles els interessats hauran d'emplenar el formulari de sol·licitud, sense oblidar indicar un compte de correu electrònic, atès que la correspondència serà a través d'aquesta. A més, els aspirants hauran de realitzar una còpia del formulari i guardar-la.

La Universitat de Sussex es va fundar en la dècada dels 60 i és líder en l'ensenyament i una institució en la recerca. Més del 90% de l'activitat que es realitza en recerca va ser qualificada com a líder al món, i el centre està posicionat entre les 30 universitats principals en recerca en el Regne Unit.

Localització i contacteInformació addicional: http://www.sussex.ac.uk/study/funding/pgr2013/view/160
Adreça electrònica de contacte: psychology@sussex.ac.uk
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 31.01.2013
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove