Esdeveniment de l'agenda

Beques immersió lingüística en anglès a Espanya

Tags: Idiomes, anglès, beques, cursos
Temàtica activitat del calendari: Beques, Idiomes, anglès
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Gobierno de España
Dates de realització
Del divendres 8 de març de 2019 al dimecres 10 de abril de 2019
Dates d'inscripció
Del divendres 8 de març de 2019 al dimecres 10 de abril de 2019
Descripció

Batxillerat, Ensenyaments professionals de música i dansa ,Grau mitjà de formació professional, Grau mitjà d'arts plàstiques i disseny, Grau mitjà d'ensenyaments esportius i Ensenyaments d'idiomes de nivell intermedi o avançat.

Es convoquen en règim de concurrència competitiva, un màxim de 2.400 beques per a l'estada i participació en un programa intensiu d'immersió lingüística en anglès a Espanya d'una setmana de durada cadascuna d'elles, en règim d'internat i pensió completa, entre el 30 de juny i 27 de juliol de 2019.

Ministeri d'Educació i Formació Professional

Haver nascut entre l'1 de gener de 1999 i el 31 de desembre de 2002.
Estar matriculat en el curs 2018-2019 en qualsevol curs d'algun dels següents estudis: 
Haver obtingut en el curs 2018-2019 la condició de becari del Ministeri d'Educació i Formació Professional en els estudis ressenyats en l'apartat anterior conforme a la Resolució 6 d'agost de 2018, BOE del 16, de la Secretaria d'Estat d'Educació i Formació Professional, per la qual es convoquen beques de caràcter general, per al curs acadèmic 2018-2019, per a estudiants que cursin estudis postobligatoris.
Tenir totalment aprovat el curs immediat anterior, amb una nota final mínima de 7,50 punts en l'assignatura d'anglès. En el cas de sol·licitants que estiguin matriculats en ensenyaments bilingües però no hagin cursat l'assignatura d'anglès com a matèria individualitzada el curs anterior, es tindrà en compte la qualificació obtinguda en l'assignatura d'anglès de quart curs d'Educació Secundària Obligatòria.
Estar situat en un lloc de l'ordre de prelació de sol·licituds que li permeti l'obtenció d'una de les beques convocades.


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 8.03.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove