Esdeveniment de l'agenda

Beques Ibermuseus de Capacitació

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, cultura, estranger, museu
Temàtica activitat del calendari: Beques museus Iberoamèrica
Tipus entrada al calendari: Culturals
Organitza: Organització Professional
Dates de realització
Del dimarts 26 de juliol de 2016 al dissabte 31 de desembre de 2016
Descripció

Beques Ibermuseus de Capacitació – Programa de beques per a què professionals dels museus de la regió iberoamericana participin en activitates de capacitació, tals com cursos de curta durada, seminaris, congressos i tallers sobre temes relacionats amb la conservació preventiva, gestió de riscos i actuació en emergències.

El Programa IBERMUSEUS és una iniciativa de cooperació i integració dels països iberoamericans per al foment i l'articulació de polítiques públiques per l'àrea dels museus i de la museologia.

És un espai per al diàleg i l'intercanvi en els diferents àmbits d'actuació dels museus, amb la finalitat de reforçar la relació entre les institucions públiques i privades i entre els professionals del sector museològic iberoamericà, de promoure la protecció i la gestió del patrimoni, l'intercanvi d'experiències i el coneixement produït.

Els 22 països d'Iberoamèrica:
Andorra, Argentina, Bolívia, Brasil, Xile, Colòmbia, Costa Rica, Cuba, El Salvador, Equador, Espanya, Guatemala, Hondures, Mèxic, Nicaragua, Panamà, Paraguai, Perú, Portugal República Dominicana, Uruguai i Veneçuela.

Els dotze països membres del Comitè Intergovernamental del Programa IBERMUSEUS: Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, Costa Rica, Equador, Espanya, Mèxic, Paraguai, Perú, Portugal i Uruguai.
Les iniciatives formatives programades per les institucions governamentals responsables de les polítiques públiques pels museus localitzades en els 22 països d'Iberoamèrica, podran rebre becaris provinents dels dotze països membres del Comitè Intergovernamental d'Ibermuseus.

La durada de les beques podrà oscil·lar entre un mínim de 2 i un màxim de 5 dies d'activitat formativa.

Font: INJUVE

Informació complementària
Públic objectiu: 

REQUISITS:

Els candidats a les Beques Ibermuseus han de complir els següents requisits de selecció, entre altres:
- Ser ciutadà d'un dels dotze països membres del Comitè Intergovernamental del Programa IBERMUSEOS.
- Estar treballant en una institució museística iberoamericana o en una institució governamental responsable de les polítiques públiques pels museus d'un dels 12 països membres del Programa IBERMUSEUS, en àrees relacionades amb la gestió i el maneig de col·leccions: conservació o restauració, en el moment de presentació de la seva candidatura a les Beques Ibermuseus de Capacitació.

Localització i contacteUnidad Técnica Programa Ibermuseos
SBN Quadra 02, Bloco N Lote 08, CNC Edificio III, 15º Andar
70040-020 Brasilia
Brasil
Telèfon: (+55) 61 3521 4007/4008/4038
Informació addicional: http://www.ibermuseus.org

Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 7.09.2016
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove