Esdeveniment de l'agenda

Beques formació de l'Agència Espanyola de Medicaments

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Sanitat, medicaments
Tags: beques, salut
Tipus entrada al calendari: Investigació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del divendres 19 de octubre de 2018 al divendres 16 de novembre de 2018
Descripció

Convocatòria d'11 beques de formació superior, en règim de concurrència competitiva, de l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris.

Els interessats hauran de presentar la seva sol·licitud per mitjans electrònics a la seu electrònica de l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris sede.aemps.gob.es, a l'apartat La AEMPS/Beques de la AEMPS/Beques 2018, sent necessari per presentar la sol·licitud la identificació i signatura mitjançant Certificat Digital o DNI electrònic, o bé en qualsevol dels llocs previstos en l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Es podran sol·licitar un màxim de tres beques, sempre que es compleixin els requisits exigits i especificats en la present resolució i a les bases reguladores.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 23.10.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove