Esdeveniment de l'agenda

Beques per estudiants estrangers de la Universitat de Pequín

Organitza: Administració Pública
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Postgrau, Xina, grau, universitat Pekí
Tags: beques, estranger
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Dates de realització
Del dimarts 2 de maig de 2017 al dilluns 15 de maig de 2017
Dates d'inscripció
Del dimarts 2 de maig de 2017 al dilluns 15 de maig de 2017
Descripció

La Universitat de Pequín (PKUS) i el Programa de Beques del Govern de Beijin, convoquen al seu programa de suports de la Divisió d'Estudiants Internacionals de la Universitat de Pequín. Existeixen tres tipus de beques actualment disponibles: La Beca del Govern Xinès - Programa Universitari Xinès (CGS); La Beca de la Universitat de Pequín (PKUS) i la Beca del Govern de Beijing (BGS).

Per postular-te en la CGS necessites presentar una sol·licitud de programa de postgrau a la Universitat de Pequín i no has de comptar amb un altre tipus de fons o suport de beques de Xina; per la PKUS i BGS has de presentar una sol·licitud de programa de grau i no haver rebut una altra beca o finançament o una altra beca de matrícula.

Quant a la cobertura, la CGS cobreix les taxes de matrícula completes per als programes d'ensenyament de xinès i programes d'instrucció d'anglès, una suma de matrícula de 30 mil CNY (any acadèmic), subsidi de vida de 3 mil o 3 mil 500 CNY al mes, allotjament gratuït, i un segur metge integral.

La PKUS en beca completa cobreix les taxes de matrícula, subsidi de subsistència (inclòs l'allotjament) per a pregrau de 2 mil CNY al mes, per a mestratge de 2 mil 500 al mes i per a doctorat de 3 mil CNY; a més d'un segur metge de 600 CNY per any. Mentrestant, la beca parcial únicament cobreix la matrícula.

La beca de la BGS cobreix quota anual (en beca completa, mitja beca i una cambra de beca). Per a la beca del programa de mestratge professional inclou instrucció xinesa.

La durada del programa de beques és d'1 a 5 anys depenent del tipus de beca a la qual et postulis.

Per postular-te has d'ingressar al sistema de sol·licitud de beca, omplir i enviar, a més de presentar en persona o expressar la següent documentació: Formulari de beca amb signatura i fotografia, presentar una còpia del més alt grau acadèmic, grau d'idioma xinès o anglès i una fotocòpia del passaport vàlid.

Tens fins al 15 de maig per postular-te.

 

Més informació aquí.
 

Font: Aprendemas.com


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 2.05.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove