Esdeveniment de l'agenda

Beques Eiffel per a estudiants de doctorat

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, doctorat, estranger
Temàtica activitat del calendari: Beques, Doctorats, França
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimarts 1 de novembre de 2016 al divendres 6 de gener de 2017
Dates d'inscripció
Del dimarts 1 de novembre de 2016 al divendres 6 de gener de 2017
Descripció

Inclouen una dotació mensual, assistència mèdica, el viatge d'anada i tornada a França, l'assistència a activitats culturals i una paga addicional per a allotjament.

El programa de beques d'excel·lència Eiffel, impulsat pel Ministeri francès d'Afers exteriors i Desenvolupament per atreure als alumnes internacionals més brillants.

Cada beca inclou una dotació mensual d'1.400 euros durant una estada de 10 mesos. A més, cobreix les despeses d'assistència mèdica, viatge d'anada i tornada a França, participació en activitats culturals i paga addicional per a allotjament. Des del primer dia, els becats comptaran amb la supervisió o tutoria de la tesi. Els suports mensuals es començaran a pagar el mateix mes que comencen els estudis. Les despeses de matrícula de la universitat no estan inclosos.

Es tramiten a través del centre de destinació a França, per la qual cosa és imprescindible tenir ja l'acceptació del mateix o gestions per cursar un determinat programa. Van dirigides a doctorands d'enginyeria, matemàtiques, física, química, ciències de la vida, nano i biotecnologia, geologia, astronomia, medi ambient, ciències o tecnologia de la informació i la comunicació, economia, direcció d'empreses, lleis i ciències polítiques.

Per optar a una plaça es demana: no tenir nacionalitat francesa, tenir menys de 35 anys per a doctorat, tramitar la sol·licitud a través del centre educatiu de destinació a França (i solament d'un) i tenir un bon nivell de l'idioma francès. Els estudiants que viuen fora de França al moment de la sol·licitud tenen prioritat sobre els quals ja es troben al país. No són seleccionables els estudiants l'aplicació dels quals ja va ser rebutjada una vegada, encara que sigui una altra institució o àrea d'estudi, ni els que ja es van beneficiar d'altres beques del govern francès al moment de sol·licitar aquesta beca.

Les sol·licituds es tramiten a través del portal web del programa. La data límit per postular-se esel 6 de gener de 2017.

Font: mastermas.com


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 7.11.2016
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove