Esdeveniment de l'agenda

Beques d'Excel·lència per a estudis de Postgrau Rafael del Pino

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, doctorat, estranger, màster
Temàtica activitat del calendari: Beques, Doctorats, Màsters, estranger, postgraus
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dijous 3 de desembre de 2015 al dimecres 3 de febrer de 2016
Descripció

El Programa de Beques d'Excel·lència Rafael del Pino té com a objectiu contribuir a la formació dels dirigents espanyols i al foment de l'esperit i l'activitat emprenedora a Espanya. Amb aquestes finalitats, la Fundació convoca un conjunt de beques per a graduats, llicenciats i titulats superiors espanyols destinades a l'ampliació dels seus estudis amb dedicació a temps complet (que inclou la possibilitat d'exercir la docència), en Universitats i Centres de recerca de primer nivell al món.

El nivell dels estudis a cursar és de: estudis de màster, doctorat o recerca postdoctoral. També s'admetran, en funció de l'interès del tema, de la vàlua del candidat i de la qualitat del centre de destinació, els projectes de recerca científica, encara que no condueixin a les citades titulacions. El nombre de beques previst per a la present convocatòria és de 10.

El termini per presentar sol·licituds es tanca el 3 de febrer de 2016 a les 14:00h.

Requisits

  • Tenir nacionalitat espanyola.
  • Ser graduat universitari, llicenciat o titulat superior, o estudiant cursant l'últim curs de grau o llicenciatura. El títol pot haver estat expedit per una universitat espanyola o estrangera sempre que el títol estigui homologat.
  • Tenir un excel·lent coneixement escrit i parlat de l'anglès i de l'idioma del país on es trobi el centre de destinació (coneixement acreditat documentalment).
  • Els sol·licitants d'una beca per cursar estudis de direcció d'empreses (MBA) a l'estranger hauran d'acreditar documentalment que en la data de tancament de la convocatòria posseeixen l'experiència laboral mínima a plena dedicació que exigeixi el centre de destinació.
  • El becari no podrà ser beneficiari, simultàniament, de cap beca, ingrés o ajuda econòmica relacionada amb l'objecte de la beca.

Dotació

La quantia màxima anual de la beca per tots els conceptes que s'esmenten a continuació serà de 25.000 euros en el cas dels estudis de doctorat o projectes de recerca i de 50.000 euros en el cas dels estudis de màster o similar. De les aportacions econòmiques de la FUNDACIÓ es restaran les retencions fiscals que procedeixin. El muntant de la beca podrà aplicar-se als següents conceptes: matrícula a la universitat o centre, bitllet d'avió anada i volta, segur de malaltia i accidents, despeses d'allotjament, manutenció, llibres, etc.

Més informació

Beques d'Excel·lència Rafael del Pino

Per a més informació contactar a través de l'adreça del correu electrònic becas@frdelpino.es.

Període d'inscripció del 3/12/2015 al 3/2/2016


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 15.12.2015
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove