Esdeveniment de l'agenda

Beques d'estudis a Itàlia

Tags: Estudiar a l'estranger, Idiomes, art, beques, investigació, màster
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Estudiar a l'estranger, Màster
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimarts 21 de maig de 2019 al dijous 30 de maig de 2019
Dates d'inscripció
Del dimarts 21 de maig de 2019 al dijous 30 de maig de 2019
Descripció

El Ministeri d'Afers Exteriors i Cooperació Internacional d'Itàlia (MAECI) ofereix ajuts a favor de ciutadans estrangers per al curs 2019-2020 per tal de fomentar la cultura, la ciència i la tecnologia internacionals cooperació, per promoure la llengua i la cultura italiana i donar suport al sistema econòmic italià al món.

 

  • Màster:

Les beques per a cursos de màster es concedeixen per un període d'estudi de 6 (sis) o 9 (nou) mesos.

L’admissió al primer any d’un curs de màster a Itàlia requereix la realització d’un títol de grau al país d’origen dels sol·licitants. L’admissió al segon any es concedeix als sol·licitants que tinguin proves que són a temps amb els seus estudis de primer any.

  • Cursos d'educació superior en arts, música i dansa (AFAM):

Les beques per a cursos d’educació superior en arts, música i dansa (AFAM) es concedeixen per un període d’estudi de 6 (sis) o 9 (nou) mesos.

Per accedir a un Institut italià d'AFAM, els sol·licitants han de complir els requisits d'accés i els títols acadèmics establerts per la Universitat/Institut pertinent.

  • Programes de doctorat:

Les subvencions per a un programa de doctorat s'atorguen per a un període d'estudi de 6 (sis) o 9 (nou) mesos.

Per accedir a un doctorat a Itàlia, els sol·licitants han de complir els requisits d’entrada i els títols acadèmics establerts per la Universitat; també estan obligats a proporcionar una carta d’acceptació en nom de la universitat italiana pertinent.

  • Recerca sota supervisió acadèmica (Progetti in co-tutela):

Les subvencions per a una investigació sota supervisió acadèmica s'atorguen durant un període d'estudi de 6 (sis) o 9 (nou) mesos.

Aquest tipus de beques es poden adjudicar a projectes d'investigació realitzats a les Institucions d'Investigació d'Itàlia (és a dir, Consell Superior d'Investigacions Italià - CNR, Institut Nacional de Salut d’Itàlia - ISS, Institut Nacional de Física Nuclear - INFN, Institut Nacional d’Astrofísica - INAF, L'Institut Italià de Protecció i Recerca del Medi Ambient - ISPRA, sota la supervisió acadèmica de les universitats públiques o museus i arxius.

Els sol·licitants han de presentar un projecte de recerca i la carta d’admissió en nom de la universitat/institut amfitriona; també han de proporcionar el nom i els contactes (adreça de correu electrònic) dels seus supervisors.

Nota: l’admissió a alguns estudis de màster o als instituts d’AFAM requereix una prova d’admissió. Consulteu l’Institut de la Universitat/AFAM corresponent per comprovar si es necessita una prova d’admissió.

  • Cursos de llengua i cultura italianes

Les beques per a cursos de llengua i cultura italianes s'atorguen exclusivament per a un període de tres (tres) mesos per als estudiants que actualment cursen un curs d’italià en un institut universitari italià.

Els sol·licitants han de proporcionar un certificat de la seva competència en llengua italiana. El nivell mínim requerit és A2 dins del Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MECR).

Data límit: 30 de maig de 2019

Més informació: https://studyinitaly.esteri.it/en/call-for-procedure


Etiquetes: , , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 21.05.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove